Muze byt vodic rozdelen i v krabicich?

<< < (4/5) > >>

Štefan Beláň:
To Novotný

Několikrát jsem přečetl váš příspěvek a vůbec nevím o čem to vlastně hovoříte? Musíte číst příspěvky od začátku, aby vám neunikla podstata a téma diskuse. Nějak jste se v tom zamotal, a pak se nedivím, že se musíte smát. Otázka je, co je vlastně k smíchu?

Tomáš Novotný:
Pane Beláni,

na úvod - opravdu nic proti vám a nic ve zlém.

A čemu se směju? No nejdříve se řeší rozdělení starých TN-C ´vedení na třívodič, pak se objeví "problém" s počtem šroubků, a nakonec to Vy zazdíte informací o kvalitních zahraničních výrobcích. vám asi ne, ale mně ten vývoj diskuse připadá dosti absurdní. Tak se na mě nezlobte :-))

Na druhou stranu, všechna čest tomuto serveru a VŠEM diskutujícím zde - tedy i vám. Je to tady 1000 x lepší, než pseudodiskuse na In-Elu (= otázka + jediná pravdivá a svatá odpověď)

Přeji všem ... ...

Štefan Beláň:
To Novotný

Někdy se diskuse zvrtne k docela jinému tématu. Je to dost časté.
Jenom pro upřesnění. Uvedl jsem zahraniční výrobky proto, že opravdu nemají možnost připojit na dva šroubky 5 konců vodičů a nejedná se o žádné 45 let staré přístroje. Ty české výrobky to umožňují, protože některé mají na ochranném vodiči (kolíku) dva šroubky. To je celé dilema výměny názorů.

František Michalica:
Plně souhlasím s tímto názorem, lépe bych to ani svými slovy nevystihl. Mimochodem, při rekonstrukcích takto postupuji a nesetkal jsem od RT s jiným než kladným názorem.

František Michalica:
"Je ale možné položit kabel třížilový a modrý drát nepoužít - pokračovat soustavou TN-C". Takto bych to v životě neudělal. Nemusíte se mnou souhlasit ale zdá se mi to tak trochu proti srsti.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana