Víte už o nové řadě vypínačů ABB Levit?

<< < (3/7) > >>

Jaroslav Hasala:
Desing těchto spínačů (zejména barvy) mi připadá poněkud infantilní, vhodný tak leda do podobně barevného dětského pokoje.
Nicméně nepochybuji, že si to svoje zákazníky najde.
Jak říkával Werich : To je blbý, to se bude líbit ...   :)

MrPeter:
Mě osobně se design docela líbí. Působí to trochu jako Lego. A hranatá je teď nová kulatá ;D Na druhou stranu nikdo nikoho nenutí dávat si do domu zelený, nebo oranžový vypínače, ale třaba klasická bílá, nebo barva Onyx je docela pěkná. Škoda jen tej ceny, ideál by byl na cenové úrovni Swing... Přecejen jsou to takový plasťáčky :)

Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený  24.03.2014, 13:14

V podstatě by měl správně být. Kreativec není technik. Technik má být neustále střízlivý aby mohl spojovat tenké čáry v liniáku. Kreativec kreslí uhlem nové tvary a má vymýšlet něco nového. Což se za střízliva dělá húř. :-)
Naštěstí je tato diskuse mezi techniky, nikoliv mezi designery. A jak víme pro technika a navíc elekttrotechni ka je to jediné správné logo blesk nebo uzemnění. Tolik z kreativity.
Mirku, jedna velká pravda  (jednicka)
Naštěstí o nákupu designu nerozhoduje elektrikář a spotřebitel si může konečně ke své oranžové koupelně koupit přiléhající design. Pokud by měl spotřebitel dát na rady elektrikáře, tak bydlí v rozvaděči jako my všichni.
Druhá velká pravda  (jednicka)
A tak nějak to je. Pokud si to zákazník vybere a objedná, má to dostat. Jenom mi u ABB chybí krasavec z ušlechtilých materiálů např. jako Unica Top nebo s neotřelým a hezkým designem, například Celiane. A pokud už tento krasavec je, nemůže být za dvojku. Těch plastů mám už celkem plné zuby, čučí to na nás kam se podíváme a upřímně rád prodám zákazníkovi vypínač za pěťo, ale musím vidět, že to tu cenu má, například v použitém materiálu, a ne prodávat za péťo plastový hnus. Snad mi rozumíš  ;)

Myslím, že ti rozumím, ale cpeš do tématu o ABB reklamu na konkurenci. A to je neslušné. Myslím, že to omílám pořád.

A proč nepoužíváš citaci? Je to nepřehledné.

Radek Červený:
Citace: Miroslav Minařík  24.03.2014, 15:13

A proč nepoužíváš citaci? Je to nepřehledné.

Omlouvám se, bylo to psané za pochodu  ;) Polepším se, slibuji  ;)

Citace: Miroslav Minařík  24.03.2014, 15:13

Myslím, že ti rozumím, ale cpeš do tématu o ABB reklamu na konkurenci.

Nechtěl jsem někoho rozhněvat, jenom jsem chtěl třeba ABB nastínit směr, kudy by se mohli vydat v návrhu nové řady. Myslím že zpětná vazba je důležitá a jsou výrobci, kteří ji vítají, byť je negativní.

Mirku, víš proč už neprodávám ABB? Není to nějaký trucpodnik mé osoby, není to o tom, že bych ovlivňoval koncáka. Je to o tom, že konkurenti mají co v designu nabídnout a hlavně je to o tom, že konkurenti mi tu bez řečí nechají vzorníky, dají mi další podporu prodeje. Takové ty maličkosti, které od ABB roky očekávám a marně hledám. Bohužel opravdu marně. Podpora na bodu mrazu, protože než se můj technický dotaz dostane na správný stůl, tak cestou vyhnije. O vzorníkách nemluvě. A odpověď odvezte zákazníka do velkoobchodu, tam vzorníky mají, je přinejmenším úsměvná. V praxi tedy zákazník dojde ke mě do firmy, dostane do ruk konkurenční vzorníky, které tu jsou a v tuto chvíli prodává to, co si může ošahat. Žádný katalog na sebelepším papíře ho v tu chvíli nezajímá. Píšu to schválně, protože doufám, že si to z ABB  někdo přečte a pochopí i to, že podpora prodeje opékáním buřtů na parkovišti velkoobchodu je nesmyslem, že by měla jít trošku jinou cestou. A tudíž že je co zlepšovat. Zde mají naservírované na zlatém podnose, doslova co  ;)

Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený  24.03.2014, 16:42

že konkurenti mi tu bez řečí nechají vzorníky, dají mi další podporu prodeje.

Takže ti chybí u ABB taková Jana, že?  (dance) (dance)
Tak to pak nesváděj na produkty!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana