Víte už o nové řadě vypínačů ABB Levit?
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Radek Červený 24.03.2014, 09:34
Nějak mám pocit, že u ABB je designér trvale sjetej a ještě to dokáže produkťákům prodat jako echt nápad
Podle všeho je autorem designu Jan Čapek (jancapek.net). Tentýž je autorem například PET lahví významných výrobců minerálek nebo půllitru Kozel. Není to žádný amatér. A jestli se mi to líbí nebo nelíbí je celkem vedlejší.
Kamil Novák:
Na Amperu jsem nebyl a pouze podle obrázků soudit nechci, takže po shlédnutí videa se mi nejvíc líbí ty odpružené držáky mikrofonů. ;)
Petr M:
Taky jsem se letos na A nedostal, takže v ruce jsem to ještě neměl. Ale jak to vidím, tak začínám zvažovat, že v rozestavěné pracovně zásuvky na parapetním kanále dostanou barvu podle jističe (fáze) a blbnutí bude o kousek veselejší :D Tenhle nápad byl zatím vždycky přehlsován peněženkou...
Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený 24.03.2014, 09:34
Nějak mám pocit, že u ABB je designér trvale sjetej
V podstatě by měl správně být. Kreativec není technik. Technik má být neustále střízlivý aby mohl spojovat tenké čáry v liniáku. Kreativec kreslí uhlem nové tvary a má vymýšlet něco nového. Což se za střízliva dělá húř. :-)
Naštěstí je tato diskuse mezi techniky, nikoliv mezi designery. A jak víme pro technika a navíc elekttrotechni ka je to jediné správné logo blesk nebo uzemnění. Tolik z kreativity.
Naštěstí o nákupu designu nerozhoduje elektrikář a spotřebitel si může konečně ke své oranžové koupelně koupit přiléhající design. Pokud by měl spotřebitel dát na rady elektrikáře, tak bydlí v rozvaděči jako my všichni.
Jinak nic osobního proti sjetosti kreativců. Naprosto je chápu. (dance)
Radek Červený:
V podstatě by měl správně být. Kreativec není technik. Technik má být neustále střízlivý aby mohl spojovat tenké čáry v liniáku. Kreativec kreslí uhlem nové tvary a má vymýšlet něco nového. Což se za střízliva dělá húř. :-)
Naštěstí je tato diskuse mezi techniky, nikoliv mezi designery. A jak víme pro technika a navíc elekttrotechni ka je to jediné správné logo blesk nebo uzemnění. Tolik z kreativity.
Mirku, jedna velká pravda (jednicka)
Naštěstí o nákupu designu nerozhoduje elektrikář a spotřebitel si může konečně ke své oranžové koupelně koupit přiléhající design. Pokud by měl spotřebitel dát na rady elektrikáře, tak bydlí v rozvaděči jako my všichni.
Druhá velká pravda (jednicka)
A tak nějak to je. Pokud si to zákazník vybere a objedná, má to dostat. Jenom mi u ABB chybí krasavec z ušlechtilých materiálů např. jako Unica Top nebo s neotřelým a hezkým designem, například Celiane. A pokud už tento krasavec je, nemůže být za dvojku. Těch plastů mám už celkem plné zuby, čučí to na nás kam se podíváme a upřímně rád prodám zákazníkovi vypínač za pěťo, ale musím vidět, že to tu cenu má, například v použitém materiálu, a ne prodávat za péťo plastový hnus. Snad mi rozumíš ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana