Víte už o nové řadě vypínačů ABB Levit?

(1/7) > >>

Miroslav Minařík:

Jablonecké ABB má za týden na AMPER připravenu novou řadu vypínačů a zásuvek!
Na veletrhu ji na AMPER foru představí Jiří Kubeš.
Ale vypínače se musí vidět na vlastní oči.

Miroslav Minařík:

Vzorky lze předobjednat zde ...
http://elektrika.cz/data/clanky/levit-pestry-design-pro-pestry-zivot

Radek Červený:
Ten zázrak jsem si na stánku prohlédl a upřímně mě od srdce rozchechtal. Neksutečný kýč, stejně jako NEO. Ale je to věc názoru jednotlivce. Ukáže čas, zda to byl správný krok, i když NEO také rekordy v prodejnosti netrhá.

Připadá mi to jako faceliftované office přístroje z administrativn ích budov 90 let, vyrobené v kýčovitých barvách. Ostatně velmi podobný design má i Schrack u řady Visio, zde se ale jedná o ekonomickou řadu, ne tedy o nějaký střed v ceně Tanga.

Nějak mám pocit, že u ABB je designér trvale sjetej a ještě to dokáže produkťákům prodat jako echt nápad  ;D Marně čekám už řadu let, kdy ABB přijde s novinkou, která designem v nás vyvolá ááááách a cenou druhé áááách.

David Hruda:
Já mám z designu trochu rozpačitý pocit, nemůžu za sebe říct ano/ne, prostě nevím. Do k tomu vhodného interiéru to půjde, dovedu si představit třeba vesele barevný dětský pokoj.
Ale: ukázal jsem je třem ženám ve svém okolí, a všem třem se Levit líbil.
Víme, kdo rozhoduje o výběru, takže to asi fungovat bude...  ;)

Lukáš Rotrekl:
Design je hodně o názoru. Co jsem si zkoušel klapnout s vypínačem, měj jsem pocit, že je to lepší než tango, time, element, ale to se pozná až na reálné zdi.

Osobně mě (teda spíše jednomu z "mých" architektů) chyběl na trhu striktně hranatý vypínač (zásuvka). Snad jen od eatonu PURE, ale ten už je cenou kousek jinde.... Tebou zmiňované Visio od schracku sice striktně hranaté je (v provedení 45),  ale zase je omezeno na dvě barvy.

Pokud si vzpomenu na první dojem z NEA, byl výrazně horší, ale pak jsem viděl interiér a aplikaci, kde jsem si říkal, sem to sedne jak pr*** na hrnec....

Myslí, že když se najde interiér laděný do pastelových barev, proč ne.. A pokud bych něco takového chtěl, tak nevím, kde jinde vybrat... Takže mezera na trhu v tomto asi byla, otázkou je jak je velká.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana