Víte už o nové řadě vypínačů ABB Levit?
Radek Červený:
Citace: Miroslav Minařík 24.03.2014, 16:57
Takže ti chybí u ABB taková Jana, že? (dance) (dance)
Bingho :D A to mi věř, že když o něco jde, tak že umí máknout a ledasco zařídit ;) Tak nějak by měla fungovat podpora prodeje, krásně jsi to vystihl Mirku (jednicka)
Citace: Miroslav Minařík 24.03.2014, 16:57
Tak to pak nesváděj na produkty!
Sice ty plasty nejsou mým šálkem kávy, ale třeba se na stará kolena naučím dát si špeka a začnou se mi líbit. Jde přeci jen o to se naladit na stejnou vlnovou délku, ne? (dance) (dance)
Jan Franěk:
Citace: Radek Červený 24.03.2014, 16:42
Je to o tom, že konkurenti mají co v designu nabídnout a hlavně je to o tom, že konkurenti mi tu bez řečí nechají vzorníky, dají mi další podporu prodeje. Takové ty maličkosti, které od ABB roky očekávám a marně hledám.
No, nevím. Dostal jsem od ABB dva kufry plné vzorníků a dokonce mi přišel i poštou nedávno jeden vzorník, který jsem si vyměnil za jiný v kufru, ve kterém už byly neaktuální barvy. I proto je pravidelně nabízím u svých zákazníků. Možná je to jen o té "JANĚ".
Citace: Radek Červený 24.03.2014, 16:42
Podpora na bodu mrazu, protože než se můj technický dotaz dostane na správný stůl, tak cestou vyhnije.
Záleží na tom, co potřebuješ za podporu. Všeobecně funguje technická podpora a to nejen u ABB, tak trochu …... no, řekněme proti větru. Je pouze pár vyjímek, kde to nebývá problém. Ale i to je možná o užších vztazích s dodavatelem („janě“) :-)
Pro mě byl otřesný zážitek s produkty, které jim dodává někdo jiný. Najít správného člověka, který mi dokázal poradit, byl běh na několik dní, možná i dva týdny. Ale nakonec se podařilo. Taky jsem byl s takovým stavem nespokojen. Ale nevím, jestli se stížnost dostala ke správným uším.
Když se vrátím z5 k nové řadě vypínačů. Prohlédl jsem si je, procvaknul a konstatuji, že jsem taky více méně neutrální. Cvakání je, díky stejným strojkům s jinými řadami, vlastně stejné. Nejsem estét, abych dokázal posuzovat co je a co není hezké. Někdy stačí jen správná kombinace barev a příjemné překvapení je na světě. Posouzení nechám na investorech. Konec konců jsou to oni, kdo nakonec rozhodne o tom, jestli bude nová řada úspěšná, nebo nikoliv. Jen s tebou musím souhlasit v jedné věci. ABB chybí ještě nějaká řada, ve vyšší třídě. Sice mají DECENTO, ale to je úzce zaměřené. Něco ve skle, případně nerezu, by to jistě sneslo.
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 24.03.2014, 17:38
Možná je to jen o té "JANĚ".
Záleží na tom, co potřebuješ za podporu.
Myslím, že jsme tímto odhalili základní nedostaky technické podpory ABB, které chybí Radkovi a to zcela dostatečně! A teď chudák Jana!
(dance) (dance) (dance)
Jiří_Hrubý:
Vidím v tom potenciál. Kdysi jsme třeba přestříkávali zálohované zásuvky na červeno a tady budou normálně.
Kupce si to taky najde, třeba pivovar v Plzni si nechal dělat tmavozelený vypínače a zásuvky v klasiku na zakázku. Známý pak šílel, jak by byly krásný do koupelny, tak se mi povedlo sehnat světle zelený no a po letech při modernizaci TANGO v opět zelený barvě.
Nenadchlo mně to, ale kdyby měl každý stejný vkus, je tu nuda. :)
Radek Červený:
Faktem je jedna věc. Že ty naše názory jsou tak protichůdné, že to vyvolalo vášnivou diskuzi o produktu. A vášnivá diskuze o novém produktu je přece snem a cílem každého produkťáka (dance)
P.S. chudák Jana, teď to bude muset odstřelovat kulometem, aby ten nápor stíhala ;D ;D už je propálená
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana