Jaký přívod k druhé rozvodnici?
Lukáš Schejbal:
Ne neměřil taky výslovně neřekl že by na to dal klidně i revizi ;D ale říkal že zapojené je to dobře,vedené taky byl se tam jen v rychlosti podívat protože aby se právě něco nepředělávalo.
A jelikož je to podkrový tak se tam žádné velké odběry konat nebudou.Máme to prozatimně než doděláme rekonstrukci spodku domu.A udělat elektriku jsme musely,protože jsem dům koupil bylo to vedeno napůl v hliníku,něco lankovej něco zvonkovej drát zazděný prodlužovačky apod to byla teprve elektrika to jsem se bál pomalu do domu vlézt a prý to zapojoval elektrikář-nejspíš odborník 8)
Daniel Hudzík:
Odporucam kabel AYKY 3x240 + 120, prierez PEN vodica vyjde urcite, bod rozdelenia si prizemnite a hlavne nemusite nic pocitat.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Lukáš Schejbal 08.01.2014, 18:38
No to už tu bylo vyplázl jsem 5tis. za elektrikáře a nic z toho.A kdyby byl nějaký rozumný elektrikář neřeknu ani půl slova.A jelikož se v tomto státě dosti špatně rekonstruuje musí si člověk dělat většinu sám.Mám kamaráda revizního technika a řekl my že zapojení zásuvek i světel mám dobře jen že by 10A jističe klidně vyměnil za 16A na zásuvky.Jde mi jen o přívod a zapojení trouby se sporákem jinak je to vše odsouhlaseno a vyzkoušeno ;)
Kdybyste těch 5000 dal projektantovi, už bydlíte a nemusíte tady plakat nad elektrikářem a tahat z nás rozumy.
Citace: Daniel Hudzík 08.01.2014, 18:51
Odporucam kabel AYKY 3x240 + 120, prierez PEN vodica vyjde urcite, bod rozdelenia si prizemnite a hlavne nemusite nic pocitat.
Bod!
Lukáš Schejbal:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 08.01.2014, 18:54
Kdybyste těch 5000 dal projektantovi, už bydlíte a nemusíte tady plakat nad elektrikářem a tahat z nás rozumy.
Bod!
To jsem si taky myslel že dávám.Jenže to bylo jeden den přišel.Po pár pivech odešel.Pak jakože co budem dělat a jak to budem dělat a po pár pivech zas nikde jak zedník.No a nakonec si to dělám sám
Lukáš Schejbal:
Citace: Daniel Hudzík 08.01.2014, 18:51
no :-X
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana