Je nutné při změně sazby z D25 na D35 vyměnit vodiče na elektroměr Al za Cu?

<< < (5/8) > >>

Radek Kroutil:
Citace: Milan Karvánek  27.12.2013, 21:22

b/ v roli živnostníka mě nestejné uplatńování daných zákonů a předpisů ekonomicky poškozuje

Případ: změna tarifu, nebo jištění. Odvod do objektu AYKY a v místě RE není místo na svorky. Cenová nabídka na výměnu celého RE, nebo kabelu je pár tisícovek. Investor mě samozřejmě vyhodí, ale za týden potřebuje revizi. Dostavim se a za krycí deskou jsou Al vodiče , ,nasvorkovány čokoládou,,  na Cu. A hned, že ho to stálo jenom dvě stovky....
Odmítnu tento , ,kšeftík,,  pak jedu za 14dní kolem, kouknu do rozvaděče a je zaplombován... Sehnal si někoho jiného
A ve finále mě investor v okolí pomluví, jak jsem se ho snažil oškubat.

Už mi i chlapi v hospodě říkali, jakou tady v okolí mám pověst....
Tak se dá říct, že buď budu tolerantní, anebo nebudu mít zakázky a tim ani na složenky.

Takže ono to není v uplatňování zákonů, ale kdo má větší drzost

Miroslav Minařík:

Pokud budou pověst určovat chlapi v hospodě, něco bude špatně. Ale ti chlapi to nebudou  (dance)

Je na každém co si nechá od klienta líbit. Pokud bude klient vyžadovat abyste mu napsali ve slově nabídka tvrdé Y a vám se to příčilo, tak je to stejně na vás jak se rozhodnete. Napíšete nabýdka a dostanete prachy. V hospodě budete slavní a jinde za blbce. Co je lepší?

Odpověď:
Někdo bude klidně za blbce, hlavně že má prachy.

Radek Kroutil:
Citace: Miroslav Minařík  29.12.2013, 00:33

Pokud budou pověst určovat chlapi v hospodě, něco bude špatně. Ale ti chlapi to nebudou  (dance)
A co se týká složenek, tak je dobré žádné neplatit. Já složenku viděl naposledy na základní škole když jsem si platil obědy.

Chlapi v hospodě nic neurčují, jenom říkají pověsti o mě. Např. někdo něco potřebuje, oni řeknou mé jméno a hned se jim dostane odpovědi co o mě slyšeli. \viz předešlý příspěvek

Dobře tedy, bankovním příkazem

Miroslav Minařík:

Když občas poslouchám nebo čtu ty nesmysly, co se roztrušují o mě, tak mám čím dál méně chuti to nějak narovnávat. Za člověka mají hovořit činy nikoliv borci v knajpě. Aneb mrtvolu zdravit už nenaučíš.

Kdo kdy hrál "tichou poštu",  ví jak to vždy dopadá.

Jaroslav Hasala:
Bohužel, situace na trhu je taková, že komerčně nejúspěšnější jsou ti, co se příliš nezatěžují s předpisy a normami.
"Poctivák" je spíše za exota, samozřejmě je také obvykle i dražší a jsou s ním problémy.

Je to smutné, ale je to tak ...  :-[

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana