Jakým způsobem dobíjet autobaterii na delší vzdálenost?
Fuk Tomáš:
Citace: Jan Alin 09.12.2013, 17:07
...Měl bych to i kde napojit, jen netuším jakou nabíječku použít k nabíjení bez odpojování baterky, neměl by někdo nějaký typ?
Je potřeba použít nabíječku, která nenabíjí až do klasických znaků plného nabití, ale při svorkovém napětí cca 14,4 V přejde do udržovacího režimu. Případně použít nabíječku, která má pouze funkci udržovacího nabíjení (trickle charger).
Konkrétní typ vám nedoporučím, anžto takovéhle věci si bastlím :D Ale napište strejdovi G udržovací nabíječka anebo trickle charger a nestačíte vybírat.
Jiří Schwarz:
Citace: Fuk Tomáš 09.12.2013, 18:21
Je potřeba použít nabíječku, která nenabíjí až do klasických znaků plného nabití, ale při svorkovém napětí cca 14,4 V přejde do udržovacího režimu. Případně použít nabíječku, která má pouze funkci udržovacího nabíjení (trickle charger).
...
Dříve bylo "jedno pravidlo", dnes záleží na provedení baterie.
Dost často mají výrobci na AKU baterii uvedeno doporučené maximální nabíjecí napětí.
Pokud jsou to "zapouzdřené" baterky, tam se nedá nabíjet "dokud nezačne plynovat".
Tam je zpravidla omezeno napětí na 14,4V pro "Cyclic Use", tedy režim nabít, vybít a to pořád dokola nebo 13,8 - 14V pro "StandBy Use", to znamená že je baterie držena v nabitém stavu trvale na nějakém napětí. To je i režim v autě při nastartovaném motoru (takže s číslem 13,8 jste se jistě již setkali).
Pokud v autě není žádný spotřebič, který by AKU baterii vybíjel, a jde jen o to, aby i v mrazu zůstala připravena, dělaly (bastlily) se 2 obvody.Jeden po nějakém řase zatížil baterii krátkým impulsem vyššího proudu, čímž se aktivovaly elektrody. Druhý odebral nějakou energii, zvýšil napětí a pak tu energii formou dobíjecí špičky do baterky vrátil.
Kdysi jsem to stavěl, ale ne pro mě a tak osobně dlouhodobější zkušenost s funkcí a účinností nemám.
Jan Alin:
Moje nabíječka při nabití má přepnout do udržovacího režimu, přesto mě při prodeji řekli, že baterii mám odpojit, že riskuji zničení elektroniky auta když to neudělám. Proč to prodavač nevysvětlil. Odběr elektronika má a předpokládám, že kdybych sbastlil zdroj 13,8V s omezeným proudem cca 20mA, tak by to mělo stačit. Zkoušel jsem zapojit strýce Googla, ale množství názorů a zdrojů je dost nepřeberné a chaotické. Zkusím se tím probrat přes svátky, ať přijdu na jiné myšlenky.
Jiří Schwarz:
Citace: Jan Alin 09.12.2013, 19:34
... Odběr elektronika má a předpokládám, že kdybych sbastlil zdroj 13,8V s omezeným proudem cca 20mA, tak by to mělo stačit. ...
Je dobré ošetřit výstup zdroje.
Některým stabilizátorům vadí, když se odpojí vstupní napětí a na výstup se "vrací" napětí z baterie.
Běžně se používají 2 možnosti:
- dioda z výstupu stabilizátoru zpět na vstup
- dioda mezi výstupem stabilizátoru a AKU baterií
Fuk Tomáš:
Citace: Jiří Schwarz 09.12.2013, 19:15
Pokud v autě není žádný spotřebič, který by AKU baterii vybíjel, a jde jen o to, aby i v mrazu zůstala připravena, dělaly (bastlily) se 2 obvody.Jeden po nějakém řase zatížil baterii krátkým impulsem vyššího proudu, čímž se aktivovaly elektrody. Druhý odebral nějakou energii, zvýšil napětí a pak tu energii formou dobíjecí špičky do baterky vrátil.
Tenhle bazmek by měl zastavit, případně snad i údajně mírně zvrátit sulfataci. To neřeší primární problém zimních startů, kdy se baterka nestačí během kratších jízd "plně" nabít. (To "plně" dávám do uvozovek, protože v autě se nikdy baterka nenabije plně.) Nejde o to, že by alternátor nedal dost proudu, ale o to, že při palubním napětí 14,0-14,2 V si baterka moc proudu nevezme, zvlášť když je prochladlá. Proto se i při použití těchhle desulfatačních udělátek doporučuje připojit na baterku tu udržovací nabíječku.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana