Kdo je na stavbě skutečný elektrikář a nelže?
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 08.12.2013, 16:22
Souhlasím. (jednicka) další, silný důvod.
Zákazník se musí spokojit s tím, že mu ukážu kopii platné 50tky. V tomto směru ode mne nemůže více čekat a to by mu taky mělo stačit.
Jak kdo získal platnou 50tku, nemohu řešit ani já, ani nikdo jiný. Pokud říkáš, že jde o cár papíru, tak s tím něco udělej. Stejně s tím dohady na jakémkoliv diskusním fóru nic nezmůžou. Dej podnět na TIČR, SÚP, nebo všude tam, kde ti to vezmou
Opravdu si nedovedu představit, že ke mě přijede jakýkoliv řemeslník a já ho ve dveřích, hned po pozdravu, začnu "testovat" abych ho pak poslal domů s tím, že něco neví. Pak bych čekal dlouhé dva dny na dalšího. Promiň, ale to je hrozná představa.
No představ si to obráceně. Ty přijdeš na zakázku a budete tam dva. Ty a Milan Karvánek. Stařenka ve dveřích vám da spočítat úbytek na vedení mezi Košicemi a Ulanbátárem. Kdo se netrefí přesně na Volt jde z kola ven. A nakonec ji ten sporák bude moct připojit jen Jirka Sluka, který by to jako kontrolní "tentononc" měl přeci vědět!
(dance)
Vít Rotrekl:
Počítat úbytek napětí na vedení mezi Košicemi a Ulánbátarem mě přijde jako nesmysl. Stgejně tak jako tuto trasu stavět. Levnější by bylo postavit v Košicícch a v Ulánbátaru elektrárnu :D
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 08.12.2013, 16:22
Souhlasím. (jednicka) další, silný důvod.
Zákazník se musí spokojit s tím, že mu ukážu kopii platné 50tky. V tomto směru ode mne nemůže více čekat a to by mu taky mělo stačit.
Promiň, ale to je jako nechtít po svém osobním strážci ukázat "terč plný desítek", ale pouze zbrojní průkaz (dance)
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 08.12.2013, 16:27
No představ si to obráceně. Ty přijdeš na zakázku a budete tam dva. Ty a Milan Karvánek. Stařenka ve dveřích vám da spočítat úbytek na vedení mezi Košicemi a Ulanbátárem. Kdo se netrefí přesně na Volt jde z kola ven. A nakonec ji ten sporák bude moct připojit jen Jirka Sluka, který by to jako kontrolní "tentononc" měl přeci vědět!
(dance)
A teď už jen chybí, aby babička sežrala vlka a drak Bajajovi sťal tři hlavy. Z křoví by vše pozoroval Fredie Hičkok a napsal o tom parádní bojim bojim dílo. Představa je stejně hrozná, jako ta, že by mě laik ve dveřích zkoušel z mých znalostí.
Pevně doufám, že se toho v budoucnu někdo nechytí.
David Hruda:
Citace: Miloš Kotek 08.12.2013, 15:42
Mám dnes narozeniny, tak mi to chlubení snad odpustíte.
OT: Tak všechno nej...! Hlavně zdraví. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana