Co způsobuje pískání v elektroinstalaci?

<< < (7/10) > >>

Karel Vlach:
Nechápu jak jste přišla na to že to dělá elektroinstala ce.
Nepíská to třeba jen když mají puštěnou vodu? Problém by mohl být v trubkách.
Ještě mě napadá že u mě doma píská nový plynoví sporák jen jedna "tryska" a jen když dám plyn pod polovinu výkonu,ale to zase slyším já a myslím si že sousedi vůbec.

Jak to že to vaši sousedi neslyší ? jejich elektroinstala ce přece nemá s vaším bytem nic společného tedy kromě STA (jak už tady někdo zmiňoval )

Jan Franěk:
A nemůže to být jen "průvan",  když při vaření pustí odtah nad sporákem?

Taky by to mohl být proudící plyn v trubce. Stačí špatně provedený spoj, s otřepem uvnitř.

Jestli máte v podezření elektriku, tak místo věštění pozvěte RT elektro. Ale osobně v to moc nevěřím.

Lucie Haviarová:
Vodu jsme v celém domě vypnuli a zvuk nepřestal, navíc prokazatelně, když vaří, je bzučení slyšet. proto usuzuji, že jde o problém v elektrice. Divné ale je, že zvuk se objevuje i v době, kdy nevaří, tj. v noční hodiny. Elektrikáří přeměřili zásuvky, ale  na nic nepřišli.  Potřebuji poradit, po čem by měli elektrikáři pátrat. Plyn nemáme a TUV jde z teplárny.
Zjistit zdroj bzučení se celou dobu pokouším, jenže ten zvuk sousedi narozdíl od nás neslyší.

Dušan Davídek:
Citace: Lucie Haviarová  01.12.2013, 12:28

Zjistit zdroj bzučení se celou dobu pokouším, jenže ten zvuk sousedi narozdíl od nás neslyší.

Citace: Lucie Haviarová  30.11.2013, 13:26

...Ale prokazatelně to souvisí s kuchyní, která je nade mnou, protože v tuhle chvíli opět vaří....

Citace: Lucie Haviarová  01.12.2013, 12:28

.....Divné ale je, že zvuk se objevuje i v době, kdy nevaří, tj. v noční hodiny......

Citace: Lucie Haviarová  30.11.2013, 12:44

Jedná se o panelák .... U stoupačky to jakoby bzučí- je to zvuk jako u drátů vysokého napětí, za zdí potom už píská.

Pořád bych to tipoval na to odsávání. Zkuste se ještě zeptat sousedů pod vámi (jsou na stejné stupačce) jestli neslyší něco podobného.....
Jste si jistá, že zvuk začal až po nastěhování majitelů do bytu nad vámi?

František Šohajda:
Už vám to tu píšeme týden!!
Když zastavíte vodu, odstavte tu elektriku !!Snad se domluvíte ze sousedy!!Když jste se domluvili stou vodou.
Třeba po bytech, nebo jako celek !
Pořád chodíte jak ten pešek dokola!! :'(  >:D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana