Co způsobuje pískání v elektroinstalaci?
Pavel Horský:
Pokud je problém u sousedů, měli by se o něj zajímat především oni. Pokud jde o městské nebo družstevní byty, pak nahlašte problém s podezřením na možnost vzniku požáru. Pokud je to soukromí byt, informujte sousedy, že se s problémem obrátíte na hasiče a že pak budou mít zřejmě daleko větší problém. Třeba začnou spolupracovat. Pokud se s nimo zrovna nemusíte a oni ví, že existuje věc, která vás trápí, je možné že to dělají i schválně a mají z toho radost.
Jiří Schwarz:
Citace: Lucie Haviarová 30.11.2013, 12:44
....
Zkoušela jsem to natočit, ale nic nebylo na nahrávce slyšet, zřejmě je třeba mikrofon a sofistikovaněj ší nahrávací zařízení, než je telefon.
...
Zrovna to zase začalo. U stoupačky to jakoby bzučí- je to zvuk jako u drátů vysokého napětí, za zdí potom už píská.
Telefon používá digitíální záznam a aby to nedělalo nějaké interference při vzorkování, musí být účinně odfiltrované vyšší frekvence. U některách telefonů jsou "ostře uříznuté hodně nízko". Takže zaznamenat telefonem vyšší frekvence je problém.
Z kterého konce naší země jste? Koho pozvete "na kafe a na pozorování"?
ACEOF ACES:
Vycházíte dobře se sousedy?
Když se budete řídit touto radou, tak už nebudete. Smích
Citace: František Šohajda 30.11.2013, 13:48
Už jsem vám to tu psal !
Pokud to dělá, vypnout hl. jistič toho bytu !Nebo dalšího ! (doh)
(Pokud ztratí data v PC, vypnutím,měl tam mít UPS !....)
František Šohajda:
Citace: ACEOF ACES 30.11.2013, 16:38
Vycházíte dobře se sousedy?
Když se budete řídit touto radou, tak už nebudete. Smích
Vycházím ze sousedy super....jsem totiž sólo RD.....
Na bytě nebydlím, nikdy jsem ani nechtěl,nevím co tam jsou za vztahy??
Jen jak rychle dojít na poruchu ,na co si paní stěžuje...bez tohoto opatření (vypnutí) zde popíšeme Mirkovi 2 HDD keců ! ;D ;D ;D
Lucie Haviarová:
Už jsem vám to tu psal !
Pokud to dělá, vypnout hl. jistič toho bytu !Nebo dalšího ! (doh)
A já už psala, že vypnout jistič se chystáme, ale až někdy v noci, děláním naschválů nic nevyřešíme. Byty jsou v osobním vlastnictví a mám dojem, že když sousedé nebudou chtít, do bytu nás už nepustí a můžeme se jít klouzat. Navíc si nedovedu představit, co bych měla hasičům nahlásit, že nám tu něco někdy píska? Sousedi nic neslyší, ale z toho, že by pískali naschvál, je nepodezřívám.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana