Způsobuje kopání v koupelně jen statická elektřina, či to někde probíjí?
Tomáš Žabka:
Jak už psali kolegové, jde o život. Navíc koupelna je zrovna místo, kde díky vysoké vlhkosti pro statickou elektřinu není vhodné prostředí , takže výmluva onoho "elektrikáře " je dost nereálná.
Takže to co popisujete není žádná sranda.
Jen pro info jedna známá mi říkala, že vždy dostane od futer v koupelně strašnou ránu, byl jsem nachystán k ní okamžitě odpoledne vyjet, pak z ní vylezlo, že se to děje jen když luxuje koberec v chodbičce a opřese o futra. Tam šlo skutečně o statiku, ale u vás to určitě statika nebude.
Lubomír Jindra:
Citace: Milan Hudec 26.11.2013, 06:30
To je možná pravda, jak to mám ovšem jako laik poznat, osobně doporučuji chtít jeho písemné vyjádření o problému a jeho řešení, jak jsem zjistil, je to celkem dobré síto.
Navíc ke vzniku st.el. je třeba třít v umyvadle ohon.
Souhlas. Písemné a hlavně pro laiky pochopitelné vyjádření k odstranění takových závad obvykle přikládám k faktuře automaticky. Tím "pořádnou firmu" jsem myslel - hlavně ne kamaráda.
solimek:
Citace: Lubomír Jindra 26.11.2013, 15:42
Tím "pořádnou firmu" jsem myslel - hlavně ne kamaráda.
Nic ve zlém: Kamarád nemůže mít pořádnou firmu?
Jiří Schwarz:
Citace: Miloš Kotek 26.11.2013, 16:02
Nic ve zlém: Kamarád nemůže mít pořádnou firmu?
Může.
Ale někdy je problém kamarádovi natvrdo sdělit hodně nepříznivou zprávu...
Nebo někdy je problém kamarádovi dát jasně najevo, že je šílený patlal...
František Šohajda:
Citace: Jiří Schwarz 26.11.2013, 16:17
Může.
Ale někdy je problém kamarádovi natvrdo sdělit hodně nepříznivou zprávu...
Nebo někdy je problém kamarádovi dát jasně najevo, že je šílený patlal...
Většina lidí si z toho nic nedělá...známý, majitel firmy elektro ,on RT elektro, asi 6 lidí zaměstnává, použil na prodloužení kabelu od vrtačky zvonkový vodič 2x0,5 mm v klubu 100m.....zapoj il na pojistky v PRIS u bytovky které měli 200A...při zapnutí vrtačky se jen z kola zakouřilo a proud přestal "proudit"....Taky podnikatel v oboru elektro s milionovými obraty!! >:D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana