Způsobuje kopání v koupelně jen statická elektřina, či to někde probíjí?
solimek:
Citace: Jiří Schwarz 26.11.2013, 16:17
Nebo někdy je problém kamarádovi dát jasně najevo, že je šílený patlal...
Tak to mi nedošlo, plně souhlasím, kdysi se mi to stalo u auta. Nebylo to nic příjemného, způsob, jakým jsem to vyřešil (či spíš moje manželka, mne to docela vzalo), raději nebudu prezentovat. Ale nakonec - účel světí prostředky.
solimek:
Citace: František Šohajda 26.11.2013, 16:23
Většina lidí si z toho nic nedělá...známý, majitel firmy elektro ,on RT elektro, asi 6 lidí zaměstnává, použil na prodloužení kabelu od vrtačky zvonkový vodič 2x0,5 mm v klubu 100m.....zapoj il na pojistky v PRIS u bytovky které měli 200A...při zapnutí vrtačky se jen z kola zakouřilo a proud přestal "proudit"....Taky podnikatel v oboru elektro s milionovými obraty!! >:D
Co by s ním udělali ve středověku? Jak dnes "vypráskat" takové břídily z oboru?
Radim Strycharski:
Citace: Lubomír Jindra 26.11.2013, 15:42
Souhlas. Písemné a hlavně pro laiky pochopitelné vyjádření...
A proto byla vymyšlena revizní zpráva nebo záznam o kontrole. Není nic těžkého narazit na "profíka", který velice dobře rozumí své věci. V momentě, kdy ale zákazník požaduje písemnou zprávu, tak začíná tím, že k tomu není oprávněn, a končí tím, že se skoro přizná, že je analfabet.
Lubomír Jindra:
Citace: Radim Strycharski 26.11.2013, 17:02
A proto byla vymyšlena revizní zpráva nebo záznam o kontrole. Není nic těžkého narazit na "profíka", který velice dobře rozumí své věci. V momentě, kdy ale zákazník požaduje písemnou zprávu, tak začíná tím, že k tomu není oprávněn, a končí tím, že se skoro přizná, že je analfabet.
Naprostý souhlas, systém kolegy Hudce je dobrý. Mělo by se to rozšířit mezi lid co nejvíc.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana