Požaduje po vás ČEZ samostatné jištění pro každý přijímač HDO?
Lubomír Jindra:
Citace: Fuk Tomáš 06.07.2013, 17:14
To mohu jen potvrdit, i mně amatérovi :D se podařilo dostat na call centru PRE naprosto mylnou a zavádějící informaci od zcela nekompetentní pracovnice.
Mně mojí lidovou tvořivost :D také mnohokrát zaplombovali.
;)
Lubomír Jindra:
Citace: Lukáš Malík 06.07.2013, 18:26
Nemáte pravdu.
vám technik ČEZu uznal zapojení (nová smlouva) s jedním HDO pro více elektroměrů?
:o :o :o
Milan Hudec:
Citace: Lubomír Jindra 05.07.2013, 23:06
Svorkovnice PEN je pevně ohraničena obdélníkem, takže by se dalo o "obecném" kreslení pochybovat.
No, když si to člověk přečte pořádně, zjistí:
V každém zapojení v připojovacích podmínkách čez je onen jistič popsán coby: jistič obvodu sazbového spínače (max.6A)
Tudíž obvodu jednoho, nikoli obvodů více, takže každý přijímač HDO´= svůj jistič.
Lubomír Jindra:
Citace: Milan Hudec 06.07.2013, 19:17
No, když si to člověk přečte pořádně, zjistí:
V každém zapojení v připojovacích podmínkách čez je onen jistič popsán coby: jistič obvodu sazbového spínače (max.6A)
Tudíž obvodu jednoho, nikoli obvodů více, takže každý přijímač HDO´= svůj jistič.
Mě učili, že vše co je zapojeno za jeden jistič, je "jeden proudový obvod". Ať je to deset žárovek, deset zásuvek nebo dest HDO. Takže skupina několika HDO napájené jedním jističem, je stále jeden obvod.
Kromě toho v popisku je použité jednotné číslo vždy, i u elektroměrů, které tam jsou v zapojení 7 na straně šestnááááct... .... tři, takže bych z jednotného čísla nic nevyvozoval.
Fuk Tomáš:
Ovšem i ten sazbový spínač je tam v jednotném čísle :D
Jednotné číslo u elměrů Vám nepomůže - u každého jednoho je popisek ET, každý jeden je jen jeden.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana