Proč je na sloupech vn více vodičů než tři?
Sičák.:
No s tou červenou a bielou to asi bude len niekde, býval som kúsok od trasy 2x110kV + 1x110kV, to dvojité vedenie nemá žiadne označujúce pásy, nakoľko je celá trasa totálne hrdzavá ;D a to druhé pred cca 8 rokmi prestavali tiež na 2x aj keď zatiaľ funguje ako 1x a nie sú pripravené žiadne označenia.
Josef Dolejšek:
Citace: František Šohajda 27.05.2013, 10:47
Nedávno běžel v TV dokument o pracovnících na opravách VVN v USA....z helikoptéry se tam dostal pracovník a pracoval pod napětím stovky kV......
Než se helikoptéra dostala v blízkost rozpěr, natáhl se asi 2 metrový oblouk mezi vodiči a helikoptérou.. ..
Také jsem ten dokument viděl. Ten oblouk mezi helikoptérou a vodičem mi není jasný. Přece, když si na vedení vvn sedá pták, tak se žádný oblouk nenatahuje.
František Janeček:
Viděl jsem to video také.Nechci tu být za blbce ale vysvětlil jsem si to jako kondenzátor.Ka pacita toho vrtulníku proti tomu vedení je jistě mnohem větší než kapacita nějakého vrabčáka.Konde nzátor se vybil a výboj skončil. :)
Oldřich Morávek:
Myslím si, že vliv bude mít proudění vzduchu kolem helipotvory, které bude generovat náboj (pravděpodobně třením)
Jakub Drbohlav:
Citace: Oldřich Morávek 28.05.2013, 11:04
Myslím si, že vliv bude mít proudění vzduchu kolem helipotvory, které bude generovat náboj (pravděpodobně třením)
jojo, kdysi jsem viděl dokument o ropných plošinách - když tam přistávala helikopotvora, tak nejdřív zůstala viset na plochou, přišel borec s tyčí (dloooouhou a nevodivou), touto tyčí srovnal potenciál helikopovory a plošiny a pak teprv se přistávalo
srovnání potenciálu probíhalo na "trojúhelníku" - jeden konec tyče - borec, druhý konec tyče - kovové lano (dotyk s heli), kovové lano ukotveno na plošině
dělali docela slušný blesky :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana