Mám vstoupit do vod RT nebo jít z oboru pryč?

<< < (2/4) > >>

ladislavko:
Citace: Daniel Hudzík  03.01.2013, 10:06

Idéalne je zavesiť sa na krk staršiemu kolegovi a obehať s ním pár revizíí. Jedná sa hlavne o drobnosti, ktoré ako začínajúci RT nebudete považovať sa dôležité alebo ich prehliadnete. Kolega Hudec tu spomínal 3 veci, ktoré delia RT od obyčajného elektrikára, len to teraz v rýchlosti neviem nájsť.

to iste by som potreboval aj ja...obehat zopar revizii
aj som vám pisal na email ale akosi ste mi neodpovedali
asi vám nedosiel email

Jan Korpáš:
Zkusit se má všechno. Opravdu je jednoušší chytit se ostříleného revizního technika, než jít od podlahy. Ale zase vás chyby naučí příště nic neopomenout.

David Hruda:
Citace: Daniel Hudzík  03.01.2013, 10:06

Idéalne je zavesiť sa na krk staršiemu kolegovi a obehať s ním pár revizíí. Jedná sa hlavne o drobnosti, ktoré ako začínajúci RT nebudete považovať sa dôležité alebo ich prehliadnete. Kolega Hudec tu spomínal 3 veci, ktoré delia RT od obyčajného elektrikára, len to teraz v rýchlosti neviem nájsť.

Tohle by možná mohlo fungovat u RT v zaměstnaneckém poměru, ale nějak si nedovedu představit, že za mnou přijde člověk ze sousedství, že by chtěl dělat to samé co já, abych ho zaučil, že mi pak bude konkurovat. Ale třeba se nějaký svatý muž mezi námi najde.

Pavel Horský:
Mě to vcuclo samo. Než jsem se nadál, byl jsem RT  :D
A jako přivídělek to není špatná volba, jen se člověk musí opravdu postarat o to, aby vešel ve známost svého okolí, musí se postarat o reklamu v regionálních dennících a rozhodit sítě mezi své známé z oboru elektro.

Robert Laszák:
Citace: Milan Hudec  03.01.2013, 09:42

... nehrát si s čerstvzmi papíry na boha a ve vší skromnosti přijímat rady zkušených

Ano souhlasím, to ctím. Na prvém místě pokora.

Citace: David Hruda  03.01.2013, 10:17

Minimum je E2/A.
Připravte se na poměrně velkou vstupní investici

Tak to je to co jsem potřeboval slyšet, ano do "B"éčka bych se určitě hned nepouštěl, třeba za deset let, kdo ví :-) S investicemi samozřejmě počítám. Ono co taky dnes je za hubičku, že? Tady samozřejmě budu zvažovat nákup "základních" MP s ohledem na návratnost investic.

Citace: Robert Jedek  03.01.2013, 10:29

Tato databáze samozřejmě existuje, ale je veřejnosti nepřístupná.

Veřejnosti. Odborníkům též? Komu a kde je tedy přístupná?

Ostatním ,  začnu napřed studiem, pak zkoušky, po té rozhodím sítě, využiji pár přátel a pokud bude vše stále v dobrém směru, tak padnou investice.  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana