Mám vstoupit do vod RT nebo jít z oboru pryč?
František Šohajda:
Pokud máte již nachystanou práci....jen držím palce.... (dance)
Ale v dnešní době jsou jsou "dobré" kšefty po zámkem... ;D ;D
Nevím kolik lidí dělá revize po celý rok na 100%....a mnoho jich nebude... :(
Nejlépe, pokud mohu doporučit, najít si staršího kolegu RT, který má své kšefty po celý rok obšlápnuté,
a chystá se jít do důchodu.....pa k to po něm vzít..... :-X ;)
(Já jsem to štěstí neměl... :'()
Milan Hudec:
Ještě jsem opoměl možná to nej, a to kreativní myšlení, které se vzhledem k zhoršující se úrovni norem stává alfou revizáka, pokud se upnete jen na výklad norem je to na špagát nebo skončit v propadlišti dějin
Jan Franěk:
Myslím, že zkusmo udělat revizi a pak ji sem vložit, je testem přímo kapitálním ;D A pak se nenechte odradit případným neúspěchem. Všichni nějak začínali. (norm)
Volba je samozřejmě jen a jen na vás. Není to jednoduché a zajímavá práce, je většinou už rozdaná. Ale i tak jsou určité oblasti, kde se další RT uživí. Možná spíš, kde tím může elektrikář získat nějakou práci navíc.
Čím dál tím víc jsem přesvědčen o tom, že cena revizí neodpovídá velikosti rizika s tím spojeného. Obzvlášť když čtu příspěvky Honzy Hájka (blesky). ;) ;)
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Franěk 03.01.2013, 15:10
Čím dál tím víc jsem přesvědčen o tom, že cena revizí neodpovídá velikosti rizika s tím spojeného. Obzvlášť když čtu příspěvky Honzy Hájka (blesky). ;) ;)
Nad tímhle jsem taky přemýšlel. Zatím jsem toto řešit nemusel (naštěstí), že by po mé revizi, někde něco shořelo, nebo byl nějaký úraz. Ale, docela z toho mám strach až to jednou přijde...
raj:
Citace: Robert Laszák 03.01.2013, 07:13
Jinak dobrá rada nad zlato - co by mě ostřílení mazáci poradily?
Naučit se pravopis. Revize s hrubkami není dobrá vizitka ...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana