Jak se starají výrobci a dodavatelé o "své" elektrikáře?
Milan Hudec:
Využiji tohoto vlákna k poděkování všem, od kterých jsem se letos něco dozvěděl s vyzdvihnutím publikační činnosti p.Maixnera a Melena, jejichž odborné články na pokračování o světle ev. o vnějších vlivech patřily v tomto roce k tomu nejlepšímu co jsem četl.
Josef Martinec:
Dost dobře se o nás stará ABBAS a Variant (hlavně špičkovou tech podporou (dance) )
Oldřich Morávek:
Sice to není úplně z oboru, ale myslím si že si taky zaslouží pochvalu.
Pan Toth z Báňské záchranné služby v Odolově, který mi přednášel o první pomoci, nejen při úrazu elektrickým proudem.
Po dlouhé době jsem zažil atraktivní a přitom svižné a hlavně vysoce odborné a jednoznačné školení v tomto oboru.
Martin Formánek:
Vážení
dovolte mi abych vám touto cestou za firmu ENIKA.CZ poděkoval za přízeň a spolupráci v roce 2012 a pevně věřím, že vše bude pokračovat i v dalších letech, nejen v roce 2013. Naší snahou je stále zlepšovat komunikaci a vztahy se zákazníky a velice dobře si uvědomujeme důležitost vás, jakožto takřka klíčových osob v prodejním řetězu naši výrobků. Proto vám ještě jednou (poklona) a velice si vážíme vaší přízně a vaší kavilitně odvedené práce při montážích a řešeních aplikací za pomocí našich výrobků.
Miroslav Minařík:
Což to otočit?
Jak se elektrikáři chovají ke svým dodavatelům, kteří je rozmazlují?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana