Jak se starají výrobci a dodavatelé o "své" elektrikáře?

(1/6) > >>

Jan Franěk:
Jedno takové příjemné téma.

Všiml jsem si, že se v posledních letech zlepšuje komunikace mezi námi montážníky a výrobci, či dodavateli, různých výrobků pro elektrotechnik u. Sice jde o pomalý proces, ale přesto bych řekl už dost znatelný.

Né, že bych měl jen dobré zkušenosti, ale o to víc si vážím těch, kteří dokáží vyhovět i v nestandardních situacích, nebo se vám dokáží věnovat více, než je jejich povinností.

Koho by jste do takového seznamu asi napsali. Kdo vám poskytl jakou koliv podporu navíc, mimo toho, co prostě musí?
Vůbec nejde o jejich pořadí, ale o to, jakou podporu dávají svým výrobkům.

V rychlosti mě napadají tito - HAGER, ENIKA, KOPOS, TECO, JABLOTRON,ABB, To jsou ti, kteří mě osobně v tomto roce nějak pomohli podporou svých produktů. Omlouvám se těm, na které jsem si rychle nevzpomněl.
Jestli máte z některým z nich horší zkušenost, mi je líto. Pro mě to jsou ti, co pomohli nějak mě.

Kdo by podle vás ještě měl být v tomto seznamu? A vzhledem k tomu že jsou vánoce, zkuste psát jen pozitivně a ty dobré příklady. Na ty ostatní si pak můžeme založit jiné, vlákno.

PS: klidně i napište konkrétní případy, pokud budete chtít.

Radek Červený:
Rád se připojím Honzo k tvému vláknu. Tak když pozitivně, tak jen pozitivně. Plný souhlas. Ti co tam nebudou mohou přemýšlet proč  ;)

Schrack, Dehn, Schneider Electric, BMR Ing. Petr Bečvarovský, Enika, Teco.

Za zmínku též stojí obchodní zástupci velkoobchodu, v mém případě pan Matoušek z firmy Elkov. To jsou pěšáci, se kterými jsme v každodenním kontaktu a že si občas musí i něco vyslechnout. A ve finále, když je potřeba v případě megaprůseru, vytáhnu ho v sobotu večer z tepla domova a jede odkódovat sklad a vydat potřebný materiál. I to je jejich úděl a jeho práce i přístupu si nesmírně vážím.

A nesmíme zapomenout ještě na jednu firmu, která se stará o své elektrikáře a to je....? Uhádneš? Elektrika.cz  ;)

Jiří Schwarz:
Na Elfetex-festu mě kromě některých již jmenovaných příjemně překvapili zástupci společností SALTEK a WAGO. To nebyli "jen obchodníci hledající kšeft",  ale lidé, které zajímalo jak se s jejich produkty pracuje, jestli nám něco chybí,...

Daniel Hudzík:
Musim pochvalit aj nas zilinsky velkoobchod. Vzdy mile pracovnicky, vyznaju sa v odbore, zozenu cokolvek. A vianocne prianie mi prislo asi 1.decembra:)

Pavel Horský:
Já musím vyzdvihnout: ELIMA Žatec (Lubomír Daniš),  EATON (Vlastimil Kasal),  DEHN (Honza Hájek),  ABB (Břetislav Štencl),  ENIKA (Miloš Baše),  PHILIPS (Hynek Bartík),  TREVOS (Jan Mandys a Václav Bíma). Všichni tito zástupci firem mi v letošním roce hodně pomohli a je vidět, že to jsou pravé osoby na pravých místech.
Pokud jsem na někoho zapomněl, prosím za prominutí. Jsem to už hlava děravá  o:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana