Změní ultrarychlé nabíječky konzervativní přístup k elektromobilitě?
Petr Doležal:
Schválně, dočkám se ve svém životě cca 10 výměnných stanic v ČR?
Oldřich Morávek:
to Martin Novák:
Takovou odvahou netrpím abych si myslel, že za 200Kč odjedu od dobíjárny. Těch 200 bylo jen za amortizaci. Možná i 300Kč. Buďme realisti (300 000,-Kč / 1000 nabíjecích cyklů)
to Minařík:
obávám se, že tipizace u akubloků je na tom ještě hůř, než dobíjecí zásuvky. I když je nutno uznat, že džungle to není, ale jednotný systém taky ne.
to Hudec:
Čerpací stanice benzínu taky rostli postupně. Vzpomeňte, jak vypadala síť čerpaček před třiceti lety. Dovolím si říct, že dnes jich je desetkrát tolik (aspoň v mém okolí).
Síť dobíjáren je taky potřeba postupně vybudovat a začátkem je motivace poptávky.
to Doležal:
asi ne
Jan Franěk:
Domnívám se, že tyto nabíječky nebudou tím, co změní pohled na eauta. Maximálně tomu mohou trochu pomoci. V tom jsem trochu pesimista.
Dovedu si představit, že by to mohla změnit třeba pořizovací cena eauta. Mohla by tomu napomoci klidně nížší daň, případně jiná pobídka. Možností je celá řada. Nebo kdyby se "rozkřiklo", že se baterie nechají "repasovat" za zajímavější ceny. Pak by se možná začal pohled některých lidí na eauta měnit.
Pozitivně ale vnímám například zřízení nabíjecích stanic u supermarketů. V Praze jsem narazil v jednom Kauflandu na dvě nabíjecí místa. Na jejich webovkách jsem si o tom našel další informace. DOvedu si představit, že během většího nákupu, což je většinou více než 30minut, s manželkou minimálně 1h, trochu doplním své eauto (tedy nějaké mít ;) )
Fuk Tomáš:
Citace: Oldřich Morávek 25.09.2012, 20:07
...Buďme realisti (300 000,-Kč / 1000 nabíjecích cyklů)...
To je myslím ještě pořád příliš optimistický pohled.
Odhadnu-li cenu aku bloku 16 kWh (vozítko pro městský provoz) na 300.000 (tuším je to víc, ale budiž), k tomu DPH, jsem na 360.000. Někdo musí ty akumulátory koupit na sklad (investované peníze->úroky), někdo je musí skladovat, střežit, ošetřovat, dobíjet, vyměňovat... Nevidím, při odhadu životnosti 1000 nabíjecích cyklů, reálnou cenu jedné výměny <500 Kč.
Petr Doležal:
Citace: Fuk Tomáš 25.09.2012, 21:03
To je myslím ještě pořád příliš optimistický pohled.
Protože se na každou kWh nacpanou do euta uvalí spotřební daň, jelikož by stát, nedej bože, o něco schudnul, když nebudeme čepovat benzin.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana