Změní ultrarychlé nabíječky konzervativní přístup k elektromobilitě?

<< < (7/7)

Radek Červený:
Citace: Milan Hudec  26.09.2012, 12:06

Radku ještě nijaký přispěuek na tomto fóru se mnou neudělal to co první odstavec tvého nicméně jddnu přednost toho záchodku bych viděl a to, že nemusí dojít na jména

Tebe Milane v tom prvním odstavci rozštípala ta představa brzy zničené baterie za 300 kilo po pár desítkách rychlonabíjecí ch cyklů, že?  ;D (dance)

Citace: Jiří Schwarz  26.09.2012, 13:43

Nabíjení je tak trochu "chemie" a tam se to donekonečna urychlovat nedá...

Umím si představit nějaký speciální tarif, který mi energetika nabídne pro nabíjení euta a bude mi ho zapínat především v době, kdy FV nebo větrníky budou tlačit do sítě energii, pro kterou v daném okamžiku nebude využití.
Ovšem to by mě nutilo pořídit si "druhou baterku"...

Ovšem auto parkuji zpravidla v noci a FVE vyrábí zpravidla přes den. Jediná šance je dát hlas komunistům, ti poručí větru, dešti a třeba snad i slunci, aby svítilo v noci. Tímto kouskem by posléze dostali na svoji stranu i zelené ekoteroristy, páč by to byla voda na jejich mlýn. Anebo jak bylo řečeno, druhou baterku za 300 kilo  :(
V praxi jsem ráno líný oškrabat námrazu na skle, proto už bych po zkušenostech nechtěl žádné auto bez nezávislého topení, vynikající věcička. Tímto směrem spěje civilizace a už vidím ty kravaťáky, jak v zimě ráno před cestou do práce v té šolně přehazují AKUblok  ;D ;D ;D
Mimochodem, speciální tarif pro nabíječe e-aut stále neřeší docela možné a snadné přetížení lokální distribuční sítě.

Milan Hudec:
Nemáte někdo info.,  kolik eaut jezdí po našich silnicích a jak se jejich počet zvýšil řekněme za posledních pět let?

Oldřich Morávek:
I to by řešil systém výměnných baterií.
Dobíjárny by mohly fungovat jako regulátor přes den.
Přece jen by to bylo spousta baterek připojených k síti ve špičce odběru i chodu FV a větrníků.

Jiří Schwarz:
Kdybychom dali hlasy té správně ekologicky zaměřené straně, Kateřina "Biomasa" by určitě vymyslela jak to udělat...

Radek Červený:
Citace: Jiří Schwarz  26.09.2012, 22:09

Kdybychom dali hlasy té správně ekologicky zaměřené straně, Kateřina "Biomasa" by určitě vymyslela jak to udělat...

To je pravda, to stádo tupců by nařídilo slunci svítit v noci Nařízením vlády číslo XXX a pak by do vesmíru posílalo k vymáhání sankce za to, že nesvítilo. To stádo by vedl ten stolař, teda vlastně ten co hobluje Káču auau ( ať to není mimo téma, ani nevím jestli ji hobluje ultrarychle nebo klasicky?  :o ),  a ta Káča auau by si pletla volty s voly a v taškařici pana Krause by přesvědčovala o národ o užitečnostni vozidla poháněného voly krmené ultrarychlou nabíječkou.

Doufám, že tato parta nýmandů o svých kvalitách už přesvědčila a není pro ni v budoucnu ve vládě místo.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana