Je průřez 4mm2 Al vodiče, jakožto hlavního přívodu do bytu, dostatečný?
Jan Alin:
Citace: Milan Hudec 07.05.2012, 19:03
S tím ševcem to platí, pokud klepe pořád stejnou botu a stejný hřebík, což u instalaček neplatí.......
Tak s tím nesouhlasím, naopak, dobrý švec ví, že každá bota je jiná. Jednoho jsem měl v rodině a dokázal zázraky.
Milan Hudec:
Citace: Jan Alin 07.05.2012, 19:17
Tak s tím nesouhlasím, naopak, dobrý švec ví, že každá bota je jiná. Jednoho jsem měl v rodině a dokázal zázraky.
Jasně, jenže je mnoho ševců i elektrikářů používajících stejně dlouhý hřebík či drát na různé případy (zle)
Jan Alin:
Citace: Milan Hudec 07.05.2012, 19:25
Jasně, jenže je mnoho ševců i elektrikářů používajících stejně dlouhý hřebík či drát na různé případy (zle)
To nejsou ševci ani elektrikáři. Ostatně, naživo jsem již dobrého elektrikáře ani ševce dlouho neviděl. Tady snad ještě nějací jsou, jde o to jak dlouho vydrží v konkurenci fušerů podporovaných legislativou státní správy.
Milan Hudec:
Citace: Jan Alin 07.05.2012, 19:34
To nejsou ševci ani elektrikáři. Ostatně, naživo jsem již dobrého elektrikáře ani ševce dlouho neviděl. Tady snad ještě nějací jsou, jde o to jak dlouho vydrží v konkurenci fušerů podporovaných legislativou státní správy.
Dle Vašich vyrovnaných názorů lze soudit, že dobrého elektrikáře vidíte vždy v zrcadle.
Jan Alin:
Citace: Milan Hudec 07.05.2012, 19:44
Dle Vašich vyrovnaných názorů lze soudit, že dobrého elektrikáře vidíte vždy v zrcadle.
To bych si nedovolil tvrdit. Sám moc dobře vím, kde mě teče do bot a že je těch míst požehnaně :D.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana