Jak zapojit lustr místo starého, který měl 2 obvody?

<< < (3/4) > >>

Petr Doležal:
Podobné šatičky měla Lucinka ve filmu Frajer Luke.

Jiří Schwarz:
Citace: Lukáš Rotrekl  25.03.2012, 19:11

....no a já se začal na sloupě třepat .... :D

Závidím. Já jsem se naposledy "třepal",  když jsem si sahnul tam, kde jsem napětí nečekal a ono tam bylo! (optimisticky jsem věřil, že ten "zelenožlutej" je ochrannej. Asi někdo ukradl druhý konec  (zle) )

Lukáš Rotrekl:
No však ja se netřebal blahem nad tím pohledem, ale protože sem se chytnul za fázovej alfáč....

Nebo snad závidíte ten důvod třesu?

Jiří Schwarz:
Citace: Lukáš Rotrekl  25.03.2012, 21:30

...Nebo snad závidíte ten důvod třesu?

To bylo v nadsázce, záviděl jsem ten pohled na "zahradnici".

Vidím, že je třeba dávat pozor, co člověk řekne nebo napíše...

Jednou jsem před jedním "absolventem zvláštní školy",  abych ho odradil od snahy mě pomáhat, řekl, že jsem očkovaný na 400V. On se ten vůl zeptal doktorky jestli ho taky naočkuje... Doktorka mě vzkázala, že na 400V očkovací látku nemá,ale že mi objedná něco na uklidnění... (dance)

Radek Červený:
Chlapi, když už se to zvrtlo někam jinam, v příjemné zážitky od zákazníků, tak přidám jeden čerstvý.

V sobotu jsem jel kompletovat k jednomu zákazníkovi. Tak jsme hezky po příjezdu pokecali, pán přinesl Svijánky, ťukli jsme si a začalo se dělat. Pan domácí však po nějaké chvilce zmizel. Nějak jsem to neřešil do té doby, kdy jsem musel do auta pro akučku. Vylezu ven a auto celé bílé od pěny. Pan domácí se mile usmál a povídá: no co, mám jen koukat když tomu nerozumím? Tak ti zatím umyji auto. Odjížděl jsem, auto naleštěné, vytřené jelenicí, krásná práce  :)

Popravdě, to se mi za nějakých cca 15 let co tuto práci dělám, ještě nestalo.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana