Jak zapojit lustr místo starého, který měl 2 obvody?
František Šohajda:
Na barvy bych se moc nespoléhal.... ..?
Před rokem jsem opravoval el. instalaci v RD asi z 50 let minulého století a na části byla fáze na zelenožlutém ,asi dotaženém dodatečně do trubek (buď vypálený nebo dodatečná instalace)... (zle)
Radek Červený:
No, co na to říct? Hrát si s barvičkama metodou pokus omyl má snad smysl jen ve 3D architektonick ém návrhu, nikoliv v elektrice. I zde je nutné znát souvislosti.
Proto doporučuji následující postup:
1. Uvařit si kávu
2. Pustit si hudbu a u kávy si vytvořit pohodovou atmosféru
3. Pustit si noťas nebo vzít Zlaté stránky
4. Ve svém okolí vyhledat elektrikáře
5. Objednat zapojení u odborníka
Po příjezdu odborníka:
1. Uctivě pozdravit a nezapomenout se usmát :)
2. Popsat mu STRUČNĚ problém
3. Nechat ho v klidu pracovat a mezitím mu uvařit kávu
4. Hezky si u kávy popovídat a klidně i mrknout očkem ;)
5. Zeptat co to bude stát a ujistit se, zda to nebylo málo
Při dodržení těchto pěti bodů to zase tolik stát nebude, věřte mi :D
Jiří Schwarz:
Postup podle Radka Č. nevypadá špatně.
Kdybyste byla tady někde z okolí, hlásím se, za pozvání na kávu bych dokázal navrhnout nějakou velmi přátelskou cenu...
Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz 25.03.2012, 17:55
Postup podle Radka Č. nevypadá špatně.
Kdybyste byla tady někde z okolí, hlásím se, za pozvání na kávu bych dokázal navrhnout nějakou velmi přátelskou cenu...
Radek Ti především krásně připravil půdu, přeji Ti aby dotyčná byla z Tvého okolí a abys ses v těch drátech v tu chvilku vyznal (dance)
Lukáš Rotrekl:
Aby nedopadl jak já, když jsem vylezl na sloup na stupačkách, odpojoval přípojku a pak jsem se třepal, když jistá mladá dáma (později kamarádka a nyní ji asi všichni znáte z obrazovek televize), vylezla do předzahrádky, v šatičkách který ani tak skoro nic nezakrývaly, a v těchto šatech si klekla zády ke mě k záhonku a začala něco kutit, no a já se začal na sloupě třepat .... :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana