Může být zásuvka pod odpadem a rozvody vody ?

<< < (3/6) > >>

Milan Hudec:
Snažil bych se jít cestou, budto celý zásuvkový spoj zakrýt další krabicí s patřičným krytím, či se zamyslet nad možností připojení spotřebiče poddajným přívodem z utěsněné krabice - zde pozor na záruku.

Pavel Horský:
No vidíš Milane, a já si pořád říkám, že je zbytečné hledat problém kde vlastně ani není. Nabízíte tu různá řešení něčeho, co se řešit nemusí.

Milan Hudec:
Pohodička, aspoň si zapřemýšlíme :)
Nicméně vidím tu dvě roviny.
1. při projektování (pokud se tak dá nazvat činnost většinou prováděná řemeslníkem na místě) zas někdo přemýšlel jiným orgánem, než hlavou, to je jasný.
2.Když už taková situace nastala, je dobré jít bezpečnosti vstříc a to norma/nenorma.

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec  20.03.2012, 18:27

Pohodička, aspoň si zapřemýšlíme :)
...

Nedávno jsem se trochu podílel na elektrických rozvodech v rekonstruované kuchyni.
Kuchyně byla dodána jako celek, podle rozměru místnosti připravena včetně vestavěných spotřebičů, mimo jiné s myčkou.
Tam není moc možností - přívod vody, odpad i zásuvka musí být za myčkou, to nejde dát za linku, která bude pevně postavená. Nikomu se nechce rozebrat a odstěhovat půl kuchyně při opravě myčky...
Myčka má nějaký požadavek na výšku odpadu...
Takže dodavatel po změření a zadání kuchyně do výroby dal objednavateli výkres s požadavkem kde chce vodu, odpady, plyn, elektřinu...
Stavím to na tom, že to bude od solidního výrobce, dodané a kompletované seriozní firmou, použité kvalitní komponenty, takže běžný provozní stav bude bez problémů a rizik a že havarijních situací bude minimum.

Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz  20.03.2012, 18:53

Stavím to na tom, že to bude od solidního výrobce, dodané a kompletované seriozní firmou, použité kvalitní komponenty, takže běžný provozní stav bude bez problémů a rizik a že havarijních situací bude minimum.

Já stavím na tom, že nejlepší myčka je dvounohá a v krátké sukni, je na ni rozhodně hezčí pohled, než na plechovou obludu, at již připojenou jakkoli.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana