Může být zásuvka pod odpadem a rozvody vody ?
Jan Franěk:
Citace: Miroslav Revús 19.03.2012, 14:12
Ja osobne by som tú zásuvku posunul na stranu (preč) od sifónu a vody. Podľa možností do inej skrinky. Prasknutá hadica alebo odpad a elektrika nejdú moc dohromady.
Je jen otázkou, jestli je pro tuto variantu i dostatek místa.
Prasklá hadice se nedá považovat za normální stav, ale havarijní, proto bych se k tomu postavil
stejně, jako kolega Schwarz.
Citace: Jiří Buben 19.03.2012, 16:01
T Když praskne tlaková hadice k baterii tak to v tom malém prostoru bude stejně vykropené všechno.
Tak, tak ;)
Jinak tuto variantu umístění považuji nejen za nešťastnou, ale i za velmi nepraktickou. Navíc když opět dostává přednost voda, před elektrikou. I vodáci mají možnost použití delších hadiček na připojení kohoutku, tak nechápu proč musíme opět ustupovat mi. Leda že by po připojení všech odpadů a přípojek vody, nebyla jiná možnost, dostat se k té zásuvce.
Pavel Horský:
Citace: Rozmahel Vladimír 19.03.2012, 07:55
7.8.1. Pokud je umyvadlo (umývací dřez) těsně zabudováno do pracovní desky plynule navazující na stěnu za tímto umývacím prostorem, potom tato deska ruší existenci umývacího prostoru pod ní.
Přesně tak. Pak je dá se říci, vše v pořádku. I když, jak psal Honza Franěk, stále ustupování jiným řemeslům mě dovádí k šílenství.
Rozmahel Vladimír:
Taky si myslím, že dát zásuvku pod jiné rozvody je hloupost. Umístění pod dřezem nevadí, když tak aspoň vyšší IP.
Davson:
No umístěno je to opravdu neprakticky, ale mám dokonce elektrickou dvojzásuvku (pračka, lednička za 30 cm širokou skříňkou. Tam už se zásuvka snad opravit vůbec nedá. Možná tak zástrčku vytáhnout nebo zasunout, ikdyž taky nic moc.
Miroslav Revús:
Citace: Jan Franěk 19.03.2012, 16:09
Prasklá hadice se nedá považovat za normální stav, ale havarijní ...
Mám celý rozvod v byte urobený tlakovými hadicami a z vlastnej skúsenosti som sa naučil tri veci:
1., Hadica nepraskne hneď. Najprv sa objavujú priesaky, hlavne okolo matíc.
Takže, občasná kontrola je potrebná.
2., Hadice treba najneskôr po 10 rokoch vymeniť.
3., Nemám rád talianske hadice!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana