Může být zásuvka pod odpadem a rozvody vody ?

<< < (4/6) > >>

Kamil Táborský:
Citace: Pavel Horský  20.03.2012, 17:57

No vidíš Milane, a já si pořád říkám, že je zbytečné hledat problém kde vlastně ani není. Nabízíte tu různá řešení něčeho, co se řešit nemusí.

Já taky nechápu co se tady pořád řeší.

Připadne mi,jako kdyby chtěl někdo z hov.a uplácat hov.o

Jiří Středa:
Citace: Jiří Schwarz  20.03.2012, 18:53

Tam není moc možností - přívod vody, odpad i zásuvka musí být za myčkou,

Tak to je právě omyl, za některou myčku se nevejde ani ta zásuvka a vše se dává do vedlejší skříňky, většinou pod dřez.

Jan Alin:
Citace: Jiří Schwarz  20.03.2012, 18:53

Stavím to na tom, že to bude od solidního výrobce, dodané a kompletované seriozní firmou, použité kvalitní komponenty, takže běžný provozní stav bude bez problémů a rizik a že havarijních situací bude minimum.

Vzhledem k tomu, že jsem již měl tu čest poznat způsob kterým tyto výrobky vznikají a kdo je dělá, přišel jsem již o veškeré ideály. Mnohdy to elektrikáře nevidí ani z dálky a existence norem je pracovníkům také zamlčena. 

Martin Kafka:
To Davson:
Rekonstrukce kuchyně: Stavební disposice, rozměry skříněk, elektrospotřeb iče, provoz v kuchyni, stávající vývody odpadů a vody, bude nová elektoinstalac e, atd.? To nikdo neví když se do toho pouští? Nestačí nějaká fotka z letáku pěkné a přijatelné kuchyně1!! Tam se střetává už mnoho řemesel!! A domluva je nutná. Projekt a detailní a dobře vypracovaný dle požadavků řemesel je asi ideál.

Mirek Vašák:
Viděl a dělal jsem několik kuchyní dle návrhu kuchyňského studia. No jo, ale pak přijeli dělníci montovat linku a sem tam něco nesedělo. A proč? Protože linka z kuchyňského studia byla drahá a dělal ji nějaký truhlář. Ten si některé detaily upravil dle svého a už neseděly rozměry. Kuchyňská studia většinou pracují se stavebnicovým systémem. S vývodama za spotřebiči to vidím bledě nic se tam nevejde. Digestoř, myčka, lednička, trouba a mikrovlnka a pod.Je lepší a výhodnější udělat zásuvky ve vedlejších skříňkách. Už jenom z důvodu rychlého odpojení v případě poruchy. Je rychlejší odsunout pytlík mouky než odtahovat ledničku když se z ní jiskří, nebo stoupá dým. Vím rozum velí odpojit jistič příslušné zásuvky, ale pud sebezáchovy je nevyzpytatelný . Snažím se, pokud je to možné dávat zásuvky pod dřezem co nejdále a nejvýše od vody a odpadu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana