Je spínání bojleru ve vt v souladu s podmínkami ČEZu?

<< < (6/8) > >>

Krýdl Petr:
Citace: radekm  01.07.2012, 01:51

a co situace, kdyz mam pred eletromerem klasicke sroubovacvi pojistky a tu spravnou prepalim, odstranim a pod, tak mam nizky tarif nonstop. Co mi za to kdo muze, ze jsem omylem prepalil pojistku a mam NT furt? ano, nejde mi cast baraku?  To ze si to v rozvodnici upravim tak ze pojedu na dve faze distributor nezjisti.

Nevím čeho chcete tímto názorem dosáhnout.
Jestli jste elektro-profesionál, tak jste dle mého názoru prase (omlouvám se, ale jiný výraz nemám).
Jestli jste elektro-kutil, tak si koledujete o průser, protože prokázalo by se, že jste vy, jako nekvalifikovan á osoba otevřela energetický uzávěr na kabelové, nebo pojistkové skříňce před elměrem a vytvořil  váš záměr, tak vás může distributor pěkně prohnat. V jejich zařízení nemáte co dělat, stane-li se vám závada, že se přetaví pojistka, do této skříně může pouze kvalifikovaná osoba.
Vytvoříte-li si dle vašeho návrhu v okruhovém rozvaděči 2fáz. zapojení na 3fáz. rozvodu, tak potom miluji situace, kdy tento autor ze zmiňované lokality zmizí (prodá, nebo zemře) a následný majitel ať se utrápí, proto říkám, že jste prase.
Nevím proč chce český národ se vším vyjebávat a ochcávat.
Jak se budete tvářit na to, když půjdete večer po práci na pivo, objednáte si lahodnou dvanáctku a vrchní vám přinese nějakej desítkovej šmejd. Hospodský vám zprzní pivo, ovšem vy taktéž przníte řemeslo.

Jiří Schwarz:
Citace: Krýdl Petr  02.07.2012, 23:56

Nevím čeho chcete tímto názorem dosáhnout.
... ovšem vy taktéž przníte řemeslo.

(jednicka) (jednicka) (jednicka)

Khun Václav:
Citace: Krýdl Petr  02.07.2012, 23:56

Jestli jste elektro-profesionál, tak jste dle mého názoru prase ...
...Nevím proč chce český národ se vším vyjebávat a ochcávat...
... vy taktéž przníte řemeslo.

Lidi co mluví jak jim zobák narostl mám rád 8)

Oto Strnad:
a není právě elektroměr konstruován tak, že při výpadku právě té dané první fáze spadne elektroměr do VT a ne do NT. Dále musím říct, že zapojení stykače tak, že ho lze zapnout i při VT je dobrá pomůcka, protože se mi také stalo, že vlivem vadných spínacích hodin se rodina koupala ve studené vodě. Proti tomu nic nenamítám.

Jan Franěk:
Pro mě  je standardem, stykač s manuálním  ovládání a automatickým návratem.

Tedy pokud  potřebujete  zapnout  bojler  během  VT, pohnete páčkou do polohy zapnuto a ohříváte vodu. Jakmile  přijde  povel od NT, automaticky  padne "páčka " do polohy  automat. Tedy nadále topí jen dle sazby, do dalšího  manuálního zásahu.  Pri přepnoutí do polohy vypnuto, zůstává  trvale vypnut, bez ohledu na VT, nebo NT.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana