Je spínání bojleru ve vt v souladu s podmínkami ČEZu?
Krýdl Petr:
Citace: radekm 01.07.2012, 01:51
a co situace, kdyz mam pred eletromerem klasicke sroubovacvi pojistky a tu spravnou prepalim, odstranim a pod, tak mam nizky tarif nonstop. Co mi za to kdo muze, ze jsem omylem prepalil pojistku a mam NT furt? ano, nejde mi cast baraku? To ze si to v rozvodnici upravim tak ze pojedu na dve faze distributor nezjisti.
Nevím čeho chcete tímto názorem dosáhnout.
Jestli jste elektro-profesionál, tak jste dle mého názoru prase (omlouvám se, ale jiný výraz nemám).
Jestli jste elektro-kutil, tak si koledujete o průser, protože prokázalo by se, že jste vy, jako nekvalifikovan á osoba otevřela energetický uzávěr na kabelové, nebo pojistkové skříňce před elměrem a vytvořil váš záměr, tak vás může distributor pěkně prohnat. V jejich zařízení nemáte co dělat, stane-li se vám závada, že se přetaví pojistka, do této skříně může pouze kvalifikovaná osoba.
Vytvoříte-li si dle vašeho návrhu v okruhovém rozvaděči 2fáz. zapojení na 3fáz. rozvodu, tak potom miluji situace, kdy tento autor ze zmiňované lokality zmizí (prodá, nebo zemře) a následný majitel ať se utrápí, proto říkám, že jste prase.
Nevím proč chce český národ se vším vyjebávat a ochcávat.
Jak se budete tvářit na to, když půjdete večer po práci na pivo, objednáte si lahodnou dvanáctku a vrchní vám přinese nějakej desítkovej šmejd. Hospodský vám zprzní pivo, ovšem vy taktéž przníte řemeslo.
Jiří Schwarz:
Citace: Krýdl Petr 02.07.2012, 23:56
Nevím čeho chcete tímto názorem dosáhnout.
... ovšem vy taktéž przníte řemeslo.
(jednicka) (jednicka) (jednicka)
Khun Václav:
Citace: Krýdl Petr 02.07.2012, 23:56
Jestli jste elektro-profesionál, tak jste dle mého názoru prase ...
...Nevím proč chce český národ se vším vyjebávat a ochcávat...
... vy taktéž przníte řemeslo.
Lidi co mluví jak jim zobák narostl mám rád 8)
Oto Strnad:
a není právě elektroměr konstruován tak, že při výpadku právě té dané první fáze spadne elektroměr do VT a ne do NT. Dále musím říct, že zapojení stykače tak, že ho lze zapnout i při VT je dobrá pomůcka, protože se mi také stalo, že vlivem vadných spínacích hodin se rodina koupala ve studené vodě. Proti tomu nic nenamítám.
Jan Franěk:
Pro mě je standardem, stykač s manuálním ovládání a automatickým návratem.
Tedy pokud potřebujete zapnout bojler během VT, pohnete páčkou do polohy zapnuto a ohříváte vodu. Jakmile přijde povel od NT, automaticky padne "páčka " do polohy automat. Tedy nadále topí jen dle sazby, do dalšího manuálního zásahu. Pri přepnoutí do polohy vypnuto, zůstává trvale vypnut, bez ohledu na VT, nebo NT.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana