Jakou správnou vidlicí osadit elektrický přívod stolní dvoukotoučové brusky?
Pavel Horský:
A nebo se za něj někdo zkušeně vydává. Nedivil bych se. Ta možnost tu je snadno reálná.
Fuk Tomáš:
Citace: Václav Jungbauer 30.01.2012, 11:21
Jsme výrobci elektrické stolní brusky...
Pokud byste nevěděl, kdo je ve vašem družstvu odpovědný zástupce za živnost "Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačn ích zařízení", tak v Živnostenském rejstříku je zapsán Lubomír Hanzlík, bytem 262 91, Kosova Hora 48.
Richard Holeček:
A právě kvůli neschopnosti výrobce osazovat tyto brusky pětikolíkem, jsem do firmy koupil brusky od německé firmy, ačkoli v minulosti jsem konkrétně s B175 měl ty nejlepší zkušenosti. Další z mnoha smutných příkladů české laxnosti a lajdáckosti. Byl jsem též jedním z tazatelů.
Václav 3:
Smutný důkaz toho, že výrobce je dobrý strojař, ale špatný elektrikář a ještě horší obchodník. Běžně by neměl být problém dodávat obojí podle přání a potřeby zákazníka, v brusce není třeba dělat žádné úpravy, taktéž přívodní kabel zůstane čtyřvodičový (pozor na správné barvy z/ž-č-h-š) a namontovat jakoukoliv vidlici lze až na konec, u vidlice 5k zůstane kolík ozn. N nezapojený.
Jan Alin:
Mám takový pocit, že někde zas v rámci úspor propustili elektrikáře ;).
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana