Jakou správnou vidlicí osadit elektrický přívod stolní dvoukotoučové brusky?

<< < (2/5) > >>

Ižák Ctibor:
Jsme výrobci elektrické stolní brusky ELKO B175.Bruska má třífázový motor ovládaný přepínačem:trjuhelník-hvězda.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Určite to nebude prepínač "hviezda-trojuholník" . Tým by Ste otáčky meniť nemohli. Je to prepínač pólov.
Mimochodom, ak Ste ozaj výrobca tejto brúsky,o jej kvalite si dovolím zapochybovať.  :o

P. Král.
Nemuseli Ste si dať robiť štvor-kokíkovú zásuvku. Dajú sa kúpiť redukcie z 5, na 4. kolík. Používať sa môžu práve na podobné účely .( Je na ních upozornenie" len pre symetrickú záťaž.) , čo toto zariadenie spĺňa.

Pavel Horský:
Myslím, že jsem se právě dostal na další fázi pocitových stavů,  neboť to co prožívám je jistě víc než pocit žasnutí  :o :o :o
Jen mi je divné,  proč se na tuto technickou záležitost ptá Správce informační sítě firmy ELKO Nový Knín.
Na druhou stranu, pánové,  buďme rádi, že se výrobce zajímá o stav svých výrobků a třeba že pozdě,  ale přeci. Kéž by takoví byli všichni  ;)

Petr M:
Citace: Pavel Horský  30.01.2012, 16:40

Myslím, že jsem se právě dostal na další fázi pocitových stavů, neboť to co prožívám je jistě víc než pocit žasnutí  :o :o :o

Já asi taky. Málem jsem si vykloubil sanici a není to kvůli zívání.

Kéž by takový byli všichni  ;)

Neznalí, nebo zpoždění?

Jan Alin:
To je přesně důvod proč těm CE nevěřím  :'(.

Fuk Tomáš:

Jen mi je divné,  proč se na tuto technickou záležitost ptá Správce informační sítě firmy ELKO Nový Knín.

To se neptá on (V.J. mladší),  ale nejspíš jeho otec. Jejich e-maily se liší dvojkou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana