Víte o tiskové chybě v připojovacích podmínkách spol. E-On?
Vít Rotrekl:
Dle připojovacích podmínek E.on ano. Tam je pořadí Hnědá-Černá-Šedá. Ale nevím z hlavy jak jsou na tom ostatní distributoři. Nicméně, ještě se mě nestalo, když jsem měl barvy opačně (jinak), tak aby nepřipojili elektroměr, podstatné je že je to nafázované a ER splňuje mechanické požadavky (krytí, možnost plomb, správné průřezy atp.)
Štefan Beláň:
Je logické zapojovat vodiče v barevném pořadí tak, jak jsou vyráběny a zachovávat vždy jejich pořadí - viz příloha. (norm)
Pokud zapojím jako první vodiče černý, měl by logicky následovat šedý a hnědý na konci. Tento princip se zachovával a zachovává i u mnohažilových kabelů, a kdysi se ke správnému směru používaly označené směrové žíly. Dnes už je situace jednodušší, protože jsou všechny žíly označeny číslicemi. (jednicka)
Nechápu, kde vznikl ten "pasqvil", že se začal hnědý vodič zapojovat jako druhy (uprostřed). (fool)
Milan Hudec:
Černý vypadá jako nefázovitější, takže asi proto.
Radek Červený:
K pohledu z druhé strany:
Víceméně to jsou věci, které osobně znám z vyprávění těch pěti normálních chlapů. U šestého "kokota" mě jeho problémy nezajímají ;)
Je to cca 14 dní zpět, montáž domluvena mezi 9 - 10 hodinou. Ženu se na devátou k zákazníkovi, v autě svítí rezerva, jedu o něco dřív, říkám si na začátku vesnice kam jedu natankuji, mám čas. Ale ejhle, u pumpy zákaz vjezdu a tma. Tak jedu dál. Dojedu před devátou, a čekáme. V deset se přířítí auto eonu, vyskočí chlap, začne se omlouvat, že u benzinky vypadla pojistka na primáru 22 a že mu posílají plošinu, jestli počkáme. Dorazil před jedenáctou, pohodový týpek, omluvil se, postěžoval si, že nikoho u havárie nezajímá jeho časový rozpis, namontoval elektroměr, stihly jsme i cígo a splknout a mazal dál.
Je to o jednání. Proč dělat problém tam, kde se jde lidsky domluvit.
glevan:
Citace: Radek Červený 08.01.2012, 23:01
K pohledu z druhé strany:
Víceméně to jsou věci, které osobně znám z vyprávění těch pěti normálních chlapů. U šestého "kokota" mě jeho problémy nezajímají ;)
Je to cca 14 dní zpět, montáž domluvena mezi 9 - 10 hodinou. Ženu se na devátou k zákazníkovi, v autě svítí rezerva, jedu o něco dřív, říkám si na začátku vesnice kam jedu natankuji, mám čas. Ale ejhle, u pumpy zákaz vjezdu a tma. Tak jedu dál. Dojedu před devátou, a čekáme. V deset se přířítí auto eonu, vyskočí chlap, začne se omlouvat, že u benzinky vypadla pojistka na primáru 22 a že mu posílají plošinu, jestli počkáme. Dorazil před jedenáctou, pohodový týpek, omluvil se, postěžoval si, že nikoho u havárie nezajímá jeho časový rozpis, namontoval elektroměr, stihly jsme i cígo a splknout a mazal dál.
Je to o jednání. Proč dělat problém tam, kde se jde lidsky domluvit.
Jo kdzž se mě stane takový problém , tak se samozřejmě snažím lidem dopředu omluvit s tím , že přijedu později. Jenže mnohdz je problém , že kdzž jsi někde 25 km daleko tak si těžko jednodušše odjedeš. Nejjednodušší je zavolat. Problém je , že spousta lidí si dá k přihlášce telefonní číslo , které moc nepoužívá a nebo nejlíp ještě na pevnou někde do bytu. Telefon potom vyzvání a vzyvání u něho ve strarém bytě zbytečně...... ..
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana