Víte o tiskové chybě v připojovacích podmínkách spol. E-On?

<< < (3/6) > >>

Jan Kelbich:
Citace: Martin Šedivý  07.01.2012, 22:26

Jednoduchá rada: Převýchova u PRE a pak to půjde u ostatních jak po drátkách....  o:-)

No, jen aby při tom nepochytili ten jejich sled černá-hnědá-šedá.  :)

Kvita Ladislav:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  08.01.2012, 11:04

S tím vodičem Cu. V 80% panelových domů jsou odbočky provedeny vodiče AYKY 4x10 v lepším případě. Zatím jsem problém neměl, elektroměr ČEZ vždy osadil. I když je tak trochu chápu, ten vodič je už tak ožvýkaný, že se divím, že ještě drží po hromadě ...

Na Jesenicku ČEZ elektroměr na hliník neosadí (při opětovném připojení stávajícího odběrného místa). Neprojdou fázové vodiče ani N vodič  s průřezem menším než 6mm2, neprojde PEN přes elektroměr (to se týká především starších bytových domů - paneláků) . Myslím, že je to naprosto v pořádku, mimo jiné i pro dobro odběratelů.

Na závěr  (poklona)  za pohled z druhé strany, trochu to posunulo můj náhled na práci kolegů z ČEZu apod.

František Šohajda:
Je dobré, že nám odpověděl i někdo z druhé strany vodičů... ;D
Ten systém časový je někdy na hlavu postaven...
Nedávno mě vykládal spojař, mají něco podobného,má na zapojení nového telefonu cca 3/4 hodiny, plány v ruce, dojede na místo někde v Brně, kde ještě nebyl a hledá spojový rozvaděč XYZ a ne a ne najít, už 2 hodiny to hledá, pak zavolá bývalému pracovníkovi co tento úsek měl na starosti a ten řekne ať jde za pátý keř, podívá se za něj a tam je ten rozvaděč co hledá ... ;D ;D Po tu dobu už ho čekali na 2 místech...pak nervy pochodují!! :'(

Petr Doležal:
Citace: František Šohajda  08.01.2012, 13:35

. . . Nedávno mě vykládal spojař, mají něco podobného,má na zapojení nového telefonu cca 3/4 hodiny, plány v ruce, dojede na místo někde v Brně, kde ještě nebyl a hledá spojový rozvaděč XYZ a ne a ne najít, už 2 hodiny to hledá, pak zavolá bývalému pracovníkovi co tento úsek měl na starosti a ten řekne ať jde za pátý keř, podívá se za něj a tam je ten rozvaděč co hledá ...

To o něčem svědčí a lepší to už nebude.  :'(

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jan Kelbich  08.01.2012, 12:01

No, jen aby při tom nepochytili ten jejich sled černá-hnědá-šedá.  :)

Ten používám taky. Dělám někde chybu?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana