Víte o tiskové chybě v připojovacích podmínkách spol. E-On?

<< < (5/6) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Pro E.ON jsem ještě nepracoval. Logika je taková: původní č,h,č, nová č,h,š. Nezaznamenal jsem námitky.

Vít Rotrekl:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  09.01.2012, 20:04

Pro E.ON jsem ještě nepracoval. Logika je taková: původní č,h,č, nová č,h,š. Nezaznamenal jsem námitky.

(jednicka)

Takhle to vidím taky...Bohužel ti co tvořili připojovací podmínky to ovšem viděli jinak (fool)

Lukáš Rotrekl:
Dycky bylo naprosto nelogický dávat hnědej doprostřed, protože si snad nepamatuju kabel kde by byl vprostřed.... Kromě pár starých výjímek... Ale za mě jsem takový nový kabel neviděl... Ono ani umístění hnědého uprostřed nemělo logiku s ohledem na jednodušší "počítání" vodičů

Nevím, jestli tento odkaz přežije, ale dole se nad tím autor také zamýšlí:

http://www..../index.php?id_document=26987

Např: H-hnědá jako hlavní Eon, u PRE zůstává černý.....

A k tématu:
Nepamatuju se, že bych měl s někým s montérů problém nebo někdo v našéí fimě, kromě jednoho k*k*ta v centru města, který nechtěl osadit elektroměr do rozvaděče kvůli nějaké prkotině (i podle obchodního manažera je to typický potížísta...)

Václav 3:
Černý - hnědý - šedý mi nedělá potíže a to hned ze dvou důvodů,
- vychází podobně jako staré značení fázových vodičů černá - červená - modrá
- černá je barva znamenající smrt, což se při dotyku na fázi může stát.

ČEZ má tuto kombinaci použitou ve svých schematech zapojení elektroměrných rozvaděčů.

Radek Červený:
Tak dorazila odpověď  ;)

,

K odvodním vodičům z elektroměru patří L1O, kde O znamená odvod. Jelikož je zde tisková chyba, tak do doby, než bude provedena oprava v PP bude tolerováno označení vývodu L1, L2, L3.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana