Kdo je dle ČSN EN 62305-2 ten kompetentní orgán?

<< < (8/11) > >>

Jan Alin:
Citace: Jan Hájek  05.01.2012, 14:44

To: Jan Alin
Oni vás ty prd.. přejdou, až si uvědomíte, že se můžete setkat s instalací, nebo zařízením, které dělal někdo z  tady diskutujících Nejchytřejších lidí na světe, aby vám pak nestoupla rapidně vodivost od pasu dolů.

Možná se vám mohou moje alergické reakce zdát přehnané, ale vězte, že obecná neznalost zcela základních elektrotechnic kých pravidel je mezi , ,odborníky,,  na ulici na takové úrovni, že nejsou schopni ani odhadnout, proč dělají to co dělají a vlastně je to ani nezajímá, protože jsou Nejchytřejší na světě.

Prdelky mě nepřejdou, já sem vlastně kvůli nim chodím, je to pro mě relax a dokonce i diskuze s vámi. Škoda jen, že ty diskuze jsou poslední dobou víc agresivní a postrádají ten vtip jako ze začátku. Bude to asi přepracovanost í a to buď mou (jinak vnímám) nebo vaší (jinak se vyjadřujete),  to by ale musel posoudit někdo zvenčí a nevidím to zas tak důležité.

Jinak k těm neznalostem mezi odborníky. Občas vypomáhám při zkouškách elektrikářů a už dávno jsem ztratil jakékoli iluze o jejich znalostech. Dle mého odhadu minimálně polovina z nich neví, proč dělá to, co dělá a zájem zaměstnavatelů o jejich vzdělávání je naprosto mizivý. Co se týká hromosvodů tak znám osobně jen dva lidi, kteří aktivně hromosvody montují a vědí co a proč dělají. Projektanta na kterého bych se mohl spolehnout ohledně návrhu jak vnější tak vnitřní ochrany neznám dodnes žádného, to co mi prošlo rukama byl vždy jen paskvil.
Nejhorší je, že co pokukuji do ostatních oborů, tak to tam není o moc jiné, doba je rychlá a nevědomý člověk je ideální zákazník.
Když bude nejhůř tak změním obor, žádná práce nestojí za to, abych na ni nechal zdraví a učení mě baví.

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec  05.01.2012, 15:13

Myslíte, že jako ty třebas Čínské profesory uplatili evropskýma holkama aby schválili metodu výpočtu rizika, která vám nevyhovuje? :)

Náhodou, naše domácí produkce v této profesi je dost oblíbená a málo riziková, to by se mohlo podařit.  :D

Jan Hájek:
Citace: Jaroslav Ratiborský  05.01.2012, 10:23

A nebyli to náhodou odborníci,kteří mimo specializaci  Ochrana před bleskem měli i jinou motivaci než odbornou ?

Můžete se jich optat, tady je jejich seznam. Stačí se podívat na stránky IEC, máte tam i kdo jak hlasoval.

Pavel Horský:
Citace: Jaroslav Ratiborský  05.01.2012, 12:21

Reagoval jsem pouze na názor pana kadlíka :
Poslal: Alois Kadlík  Posláno: Dnes v 10:36 
Nesmyslný výpočet pomocí smyšlených čísel nemá nic společného s elektrotechnic kým vzděláním.

Vystižněji to snad napsat není ani možné.

A vy jste to určitě pochopil jinak.

Ale to je váš problém.

Jelikož jsem člověk chápající, pak věřte, že jsem to pochopil moc dobře.
Ale v chápání byste mohl naopak vy šlápnout trochu do pedálů!

Mým problémem je neustálé se opakování vašich choromyslných výkřiků do tmy.

Jan Hájek:
Citace: Jan Alin  05.01.2012, 15:14

Škoda jen, že ty diskuze jsou poslední dobou víc agresivní a postrádají ten vtip jako ze začátku. Bude to asi přepracovanost í a to buď mou (jinak vnímám) nebo vaší (jinak se vyjadřujete),  to by ale musel posoudit někdo zvenčí a nevidím to zas tak důležité.

Dost jsem zdrsněl a moje okolí také. Plně jsem pochopil to, co mi říkali lidé co mne učili:
Dávej pozor co říkám a pamatuj si to, reprízu mi už budeš platit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana