Kdo je dle ČSN EN 62305-2 ten kompetentní orgán?

<< < (7/11) > >>

Jan Alin:
Víte co by řekl blahé paměti můj učitel?
Hájek Ratiborský, jestli se budete takhle klofat tak vás vážně rozsadím. Navzájem se pořát pošťuchujete a ostatní kvůli vám mají z výuky kulový. ;D ;D >:D

Jména byla samozdřejmě jiná. Pak šli po jednom k tabuli, vyfásli oba většinou dvojku nebo trojku, protože to nebyli flákači, tak je nedokázal zkoupat a nefér pětku jim nedal, protože to by bylo pod jeho úroveň.

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Pavel Horský  05.01.2012, 11:39

Já myslím, že nejvýstižnější je vaše karma. Ta hovoří za vše.

Reagoval jsem pouze na názor pana kadlíka :
Poslal: Alois Kadlík  Posláno: Dnes v 10:36 
Nesmyslný výpočet pomocí smyšlených čísel nemá nic společného s elektrotechnic kým vzděláním.

Vystižněji to snad napsat není ani možné.

A vy jste to určitě pochopil jinak.

Ale to je váš problém.

Juraj Rojko:
Nevím kdo je kompetentní orgán, rozhodne vím, že jeden nekompetentní orgán se vyskytuje zrovna tady.  >:(

Jan Hájek:
To: Jan Alin
Oni vás ty prd.. přejdou, až si uvědomíte, že se můžete setkat s instalací, nebo zařízením, které dělal někdo z  tady diskutujících Nejchytřejších lidí na světe, aby vám pak nestoupla rapidně vodivost od pasu dolů.

Možná se vám mohou moje alergické reakce zdát přehnané, ale vězte, že obecná neznalost zcela základních elektrotechnic kých pravidel je mezi , ,odborníky,,  na ulici na takové úrovni, že nejsou schopni ani odhadnout, proč dělají to co dělají a vlastně je to ani nezajímá, protože jsou Nejchytřejší na světě.

Milan Hudec:
Citace: Jaroslav Ratiborský  05.01.2012, 10:23

A nebyli to náhodou odborníci,kteří mimo specializaci  Ochrana před bleskem měli i jinou motivaci než odbornou ?

Myslíte, že jako ty třebas Čínské profesory uplatili evropskýma holkama aby schválili metodu výpočtu rizika, která vám nevyhovuje? :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana