Jak provést ochranu anténních svodů ?

<< < (3/8) > >>

Rozmahel Vladimír:
Pane Ratiborský, nic ve zlém, ale připomínáte mi ševce Bursíka z Kachyňových Lásek mezi kapkami deště. Malý živnostník, jehož hrdého a se vztyčenou hlavou, zruinoval Baťa.
Doba se změnila. Pokud budete mít sílu změnit normy, jako např. DEHN, pak můžete zase Vy prodávat své produkty. Pokud ne, jste nucen jako řada ostatních, čekat na změnu norem...

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Rozmahel Vladimír  25.10.2011, 08:31

nucen jako řada ostatních, čekat na změnu norem...

Já se vůbec nezlobím a budu jako řada ostatních čekat na změnu norem.
Ono nic netrvá věčně,když se s pompou přijímalo euro také všude možně tryskaly ohňostroje a politici si plácali po ramenou a realisti byli zobrazováni za škarohlídy a vidíte neuplynulo ani 10 lety a kde je EURO .....
má prostě na kahánku jen se oddaluje konec.
Tak to dopadne i s jinými nesmysly,které jsou odtrženy od reality a násilně aplikovány.

Radek Červený:
Citace: Jaroslav Ratiborský  25.10.2011, 09:19

Tak to dopadne i s jinými nesmysly,které jsou odtrženy od reality a násilně aplikovány.

Tím myslíte třeba i své názory?  ;)

Jan Hájek:
Citace: Rozmahel Vladimír  25.10.2011, 08:31

Pokud budete mít sílu změnit normy, jako např. DEHN, ...

To by mne docela dost zajímalo, jak jste na tohle přišel, že o tom ve firmě moc nevíme.
A nebo je to  jedna paní povídala a tak to také opakuji?

Rozmahel Vladimír:
Je to jen můj osobní názor. Dehn je v  naší zemi leader a jeho řešení přesně odpovídá ustanovením normy i nařízení vlády, které změnilo drobné úsloví v nařízení vlády z bytový, na bydlení. Je to jen můj osobní názor.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana