Jak provést ochranu anténních svodů ?
Jan Franěk:
Citace: Ján Garaj 05.11.2011, 11:05
Ján Franěk 26.10.2011 23:45.Tak sme presne u toho čo sme si písali o hromozvodoch a o RT a RZ.O zákazku ste prišli.Už si u nich ani neškrtnete.Ste odborník o čom nepochybujem.P odla zákona ste povinný podať trestné oznámenie za všeobecné ohrozenie.Čoho sa bojíte?Alebo je to len naozaj to mlátenie prázdnej slamy.Jediné čo sa vám môže naozaj stať,je to, že to rýchlo opravia a Vy utriete nos aj na súde.Aj to sa stáva.Aj ked jedna lastovička leto nerobí ale buďte medzi prvými.Zoženie m aj právnika,aby ste na to neboli sám.Držím palce-no čo skúsite to?Pozdravujem Garaj
Přetože jsem neoblomný životní optimista, má víra v policejní a soudní systém je v podstatě nulová. V televizi i okolo sebe často vidím případy, kdy přes to, že je jasno na čí straně má být právo, se tak nestane a ty ......ně se nakonec těm zničeným ještě zasmějou, než jim seberou i to poslední co jim zbylo. Z toho důvodu se nehodlám pouštět do předem prohraných bojů.
Dalším důvodem je to, že jsem vše ofociálně sepsal a předal zástupci majitele objektu. Jestli si na práci zjedná mne, nebo někoho jiného, je pouze jeho výběr. Zakázku dostala jiná firma, která má dál na starosti správu objektu. Jestli tato firma použije můj zápis ze servisu, nebo si najme svého RT, který jim práce sepíše je už na nich a já nemám důvod nevěřit tomu, že se o instalaci řádně nepostarají. V podstatě proběhlo asi vše tak, jak mělo. Jen odpovědnost a práce se přesunula k jiné firmě.
Dnes když se ohlédu z5, tak jsem nakonec i rád. Pořád mám dost jiné práce a tato údržba nepatřila k těm, co je děláte zrovna s nadšením. Majitel dokáže jen vybírat nájmy a slovo oprava, nebo investice jsou u něj sprostá slova, dle jeho reakcí na každý požadavek správce objektu. Plynové kotle mají cca 18roků a jedna z mých posledních prací bylo připojení "nového" kotle k termostatu a elektrice. Kotel měl "jen" 8let a poslední 2roky ležel někde ve skladu. Majitel přivezl staré krumply a takto se tam opravovalo v podstatě vše. A zřejmě ani nemusím mluvit o tom, jak vysoké nájemné majitel z nájemníků (většinou cizinci) má.
Nakonec skončila i ona správcovská firma. I jim se prý dost ulevilo.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana