Musí být u hromosvodu samostatné tyčové zemniče propojeny s uzemněním HOP?
Jan Hájek:
Je otázka k čemu vám ten link bude. Česky rozumíte obstojně, na internetu hledat neumíte, anglicky, německy, španělsky nebo francouzsky ( v těchto jazycích to určitě bude) s největší pravděpodobnos tí to bude mnohem horší a navíc ten text bude obsahovat spoustu odborných termínů, jako třeba napětí, odpor, proud atd. ( viz. výše problém s Ohmovým zákonem). Takže strávit čas s hledáním něčeho, co nevyužijete je zbytečné. Kolega Fuk vám již nabízel placené doučování, ale to jste zatím nevyužil. Neberte to zle je to jen můj názor diskutujícího, který vychází z fakt z předchozích diskuzí.
PS: Docela by mne zajímalo, kdy skončí doba vyžadování informací zdarma a lidé pochopí, že vědet stojí čas a proto peníze.
Jaroslav Ratiborský:
Citace: Jan Hájek 21.09.2011, 07:02
Je otázka k čemu vám ten link bude. Česky rozumíte obstojně, na internetu hledat neumíte, anglicky, německy, španělsky nebo francouzsky ( v těchto jazycích to určitě bude) s největší pravděpodobnos tí to bude mnohem horší a navíc ten text bude obsahovat spoustu odborných termínů, jako třeba napětí, odpor, proud atd. ( viz. výše problém s Ohmovým zákonem). Takže strávit čas s hledáním něčeho, co nevyužijete je zbytečné. Kolega Fuk vám již nabízel placené doučování, ale to jste zatím nevyužil. Neberte to zle je to jen můj názor diskutujícího, který vychází z fakt z předchozích diskuzí.
PS: Docela by mne zajímalo, kdy skončí doba vyžadování informací zdarma a lidé pochopí, že vědet stojí čas a proto peníze.
Prognózy ovládáte obstojně,arogantní chování také.
Alois Kadlík:
Citace: Jan Hájek 21.09.2011, 07:02
Prosím o jednoduchou odpověd. Opravdu máte informaci o změření bleskového proudu přírodního blesku? Stačí jenom napsat ano nebo ne.
Jan Hájek:
Ano, už to tady píšu nejenom já, ale i pan Fuk několik let a proto je to již nudné. Proč proboha nehledáte na internetu, když ho máte. Napište anglicky měření bleskového proudu a najdete toho několik stránek. Už jsem tu uváděl i české zdroje, které jsou dostupné v knihovnách.
Krýdl Petr:
Nestálo by za to, vrátit se zpět k jádru pudla?
Dalo by se zjistit, nebo má někdo zkušenosti jak tento problém (dotaz) řeší v jiných zeměpisných šířkách, např. Švédsko, Španělsko, Británie apod.. Bouřka je snad po fyzikální stránce všude stejná.
Nebo to, cose zde předvádí můžeme řadit k českému folklóru?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana