Zhotovil jsem černý odběr?

<< < (8/12) > >>

Jan Kalous:
Teď jsem si pročítal obvinění a tam vyloženě píšou že jsem odpojil elektroměr do celého bytu a to už vůbec nechápu

Jiří Schwarz:
Připojuji se k názoru, že je třeba najít dobrého právníka.
Je třeba, odmítnout obvinění a požadovat důkaz v podobě sejmutí otisků prstů ( :D),  mechanoskopick é prokázání, že to bylo provedeno vašimi nástroji, pak je třeba podle dohody s právníkem "upřesnit výpověď" a zpochybnit tak tvrzení že jste to provedl vy, směřovat to spíše tak, že jste zapojoval něco úplně jiného,...
I kdyby to byla vaše velká chyba, nedělal jste to pro váš zisk, ušetřila na tom uživatelka bytu a je sprosté, aby vás v tom "vykoupala",  spíše je třeba, aby jí v tom pořádně podusil dobrý právník!

Vít Rotrekl:
Předpokládám, že když jste byl u té výpovědi tak vám ji vytiskli a dali podepsat. Jestli vám dali kopii to netuším. Pokud jste výpověď podepsal, tak si ji vyžádejte. Protože je pravděpodobné že příslušníci PČR rozumí elektrice jako koza petrželi, tak mohlo dojít k nějaké neshodě co se týče názvosloví a na tom pak by mohl právník,  a asi bude i nutný soudní znalec s odbornou kvalifikací, nějakým způsobem stavět vaši obhajobu.

Jan Kalous:
Teď si pamatuji že když jsem byl na policii před 3 měsíci tak mi ukazovali že elektroměr byl odpojený dráty tam jakoby vedle ale byli na trase přeštípnuté podle fotek a to na mě chtějí hodit teď mi to teprve docvaklo když jsem si četl obvinění a právníka máme dobrého pana Hrádka z Prahy.

Jan Kalous:
Prohlášení u policie jsem podepsal ale nedostal jsem kopii což je asi škoda už nevím přesně co jsem tam napsali doufám že jsem jin neřekl nic co by mi mohlo přitížit nevěděl jsem o co se jedná když jsem tam přišel a i tak jsem si už moc nepamatoval práci starou 2 roky

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana