Zhotovil jsem černý odběr?
Petr Doležal:
Ale psal jste, že jste na plomby nesahal :-\
Jan Kalous:
Máte pravdu nesahal když sahám na plomby volám na dodavatele na oznámím mu to
Radek Červený:
Citace: Jan Kalous 29.08.2011, 20:07
Na revizi jsem u majitelky trval ale bohužel nechtěla za to platit a já jsem za to neměl ani korunu tak jsem to nechtěl platit ze svého. Bohužel stalo se :(
Mirek by to nazval přesně. Obchodní dovednosti. Je to hodně důležitá část řemesla, budíž vám toto ponaučením.
Podívejte se na věc z druhé strany. Jak vám někdo prokáže, že jste tam ten odběr udělal vy a ne někdo jiný po dobu 2,5 let po realizaci? I tu vinu musí někdo prokázat.
Jiří Buben:
Citace: Petr Doležal 29.08.2011, 20:09
Ale psal jste, že jste na plomby nesahal :-\
A to je právě to, kdyby byla revize, tak by pán měl alespoň nějaký dokument co bylo a co nebylo předmětem revize. Pak by se už dalo na něčem stavět.
Citace: Radek Červený 29.08.2011, 20:10
I tu vinu musí někdo prokázat.
Pochybuji, že bude policie ochotna sbírat otisky prstů z vodičů a kabelů. Ale za zkoušku by to stálo, ne?
Jan Kalous:
Já to chápu že se musí dokázat ale v tomto státě se nám už stalo hodně nepravostí o náš dům jsme se soudili 10 let i když bylo jasné že jsme v právu bohužel je to smutné že slušní lidé kteří platí daně nepáchají zločiny jsou hned na pranýři ale nebudu si tady plácat játra o to nikdo nestojí jenom jsem zklamaný a naštvaný že za malou chybu mám tvrdě platit je to ponaučení ale nevím jestli správné
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana