Zhotovil jsem černý odběr?
Jan Kalous:
Chápu že to zkoumal odborník ale jedná se o kabel na který jsem ani nesáhl. Před paní tam bydlel neplatič a předpokládám že to udělal on
Petr Doležal:
Citace: Radek Červený 29.08.2011, 19:30
Na to je nějaký vzorec, kde se zohledňuje například průřez vodiče, délka od posledního odečtu, atd. Za 80 tisíc to vyšlo ještě dobře ;)
To je ten problém, datum posledního odečtu se uvažuje tehdy, když nelze zjistit, odkdy černý odběr trvá. Jenže:
Paní, kdo a kdy vám to tady připojoval?
Pan Kalous před 2,5 lety!
A je vymalováno
Jiří Buben:
Především jste měl zajistit revizi onoho díla a pokud by jste skutečně připojil přívod do neměřené části, tak by vás na to revizní technik určitě upozornil. V případě že jste při připojování přívodu lezl pod zaplombovanou část, pak jste určitě měl nejdříve požádat a oznámit distributorovi, že tam hodláte lézt a z jakého důvodu. Při opětovném zaplombování by jste byl určitě při chybném zapojení upozorněn technikem energetiky.
Jan Kalous:
Chápu měl jsem si toho všimnout ale v té době jsem začínal a tohle by mě nenapadlo každý dělá chyby ale tohle mi přijde jako moc tvrdě zaplacená chyba
Jan Kalous:
Na revizi jsem u majitelky trval ale bohužel nechtěla za to platit a já jsem za to neměl ani korunu tak jsem to nechtěl platit ze svého. Bohužel stalo se :(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana