Jak řešíte nové obvody připojené na stávající jističe?
Lubomír Jindra:
Vladimír Rozmahel a Václav 3 (jednicka)
Milan Hudec:
To Václav 3.
Žádný výrobce mě neplatí, vyměňovat jističe mne v zásadě nebaví :)
Nicméně např. kontrolor uzenářských výrobků nemůže přeci o salámu s prošlou záruční lhůtou bez jakéhokoli rozboru sádla, či z čeho to dnes dělaj prohlásit, že se salám může dále bez obav konzumovat.
Snažím se právě být co nejméně ovlivněn tím, že o elektru snad trochu přehled mám.
IM:
Citace: Milan Hudec. 28.07.2011, 16:58
To Václav 3.
Nicméně např. kontrolor uzenářských výrobků nemůže přeci o salámu s prošlou záruční lhůtou bez jakéhokoli rozboru sádla, či z čeho to dnes dělaj prohlásit, že se salám může dále bez obav konzumovat.
:-[
Milan Hudec:
Citace: Milan Illek 28.07.2011, 20:37
:-[
Já vím, prošlý salám nemusí být tak nebezpečný, jako prošlý jistič.
Václav 3:
to kol. Hudec: Nezlobte se na mě, ale pletete dohromady hrušky a brambory, salám má datum doporučené spotřeby a jistič má záruční dobu, to jsou dvě zcela principielně odlišné věci. Sním-li salám den po doporučené době spotřeby, tak pokud jsem ho nenechal ležet týden na sluníčku v autě, tak se mi nic nestane, v půl roce roce po dni dopor. spotřeby už ho radši nedám ani psovi, protože ho mám rád. Jistič půl roku po záruce je téměř nový, ale podle vás se už nedá napsat revize na rozvod jím osazený, protože je po záruce. Vaši poznámku z 20:42 beru tak, že jste již ke konci týdne hodně unavený.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana