Proč mi nepravidelně vypíná proudový chránič?
Jiří Mudra:
A když jste přívodní kabel překopl, jak jste řešil opravu? Pokud jste nenechal odborníka kabel vyměnit za nový, opravoval jste si to sám, pak si za ty problémy pravděpodobně také sám můžete. Pokud opravu provedl odborník, pak by to bylo dobré reklamovat.
Karel Retik:
opravoval jsem si to překopnutí sám....ale: zapojoval jsem to čerpadlo i na jiný okruh a vypadlo to také
ale asi je to fakt čerpadlo a podle mne je to průchodka šňůry do čerpadla...asi mě elektrikáři mít rádi nebudou ale zkoušel jsem to tak, že jsem ho dal do sudu, pustil a strčil tam prst, jestli to probíjí...zkou šel jsem hýbat se šňůrou a občas bylo ve vodě cítit, že to asi probíjí...tak už ho mám v autě a zítra ho vezu do opravny.....
Václav 3:
Vy máte velké štěstí, že jste ještě mezi námi! My elektrikáři se spíše zhrozíme, ale Vy sám se nemáte rád. Doufám, že alespoň na silnici se chováte opatrněji, než ve vztahu k elektrice.
Všechny případné laické čtenáře této diskuse důrazně varuji, před podobnými metodami zkoušení elektrospotřeb ičů.
Fuk Tomáš:
Citace: Karel Retik 26.07.2011, 22:33
...zkoušel jsem to tak, že jsem ho dal do sudu, pustil a strčil tam prst, jestli to probíjí...zkou šel jsem hýbat se šňůrou a občas bylo ve vodě cítit, že to asi probíjí...
Obchází mě děs. (fool)
Jiří Schwarz:
Citace: Karel Retik 26.07.2011, 22:33
zkoušel jsem to tak, že jsem ho dal do sudu, pustil a strčil tam prst, jestli to probíjí...zkou šel jsem hýbat se šňůrou a občas bylo ve vodě cítit, že to asi probíjí...
(zle)
Když tohle řekne "laik", můžeme se pousmát.
Ale mě jednou řekl "elektrikář se šestkou": já nevím, jestli ten chránič není vadný, sahnul jsem si na fázi, dostal jsem pecku až jsem si sednul na pr*el a chránič nevypadl
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana