Také jste dostali nabídku ke spolupráci od ULTRA GREEN?

<< < (7/17) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
To je problém to ověřit? Dvě stejné kalibrované zátěže měřené kalibrovanými elektroměry. Celková chyba měření tak do 2,5%. Před jednu zapojit ten zázrak a nechat to běžet.

Předpokládám, že pan Gorecký můj nezávislý test podpoří zapůjčením přístroje, zbytek bychom mohli zajistit my.

Lukáš Rotrekl:
Předpokládám, že pokud se pan Gorecký ještě ozve, bude argumentovat tím, že na stabilní zátěži to fungovat nebude a na dvou i když stejných zátěžích které nebudou stálé to nejde srovnávat.....

Jsem v klidu....

novotnyzdenek.dbd:
http://www.youtube.com/watch?v=oLCZ6qVTscM

http://www.youtube.com/watch?v=8de4SWvU7IM

,  já jsem si sehnal jejich technologii a odzkoušel konkrétně MEC. Zkoušel jsem sledovat i elektroměr ( stopkama ),  dále jsem meřil sestavou MeG40 ( analyzátor sítě ). Výsledek byl, že u pily se opravdu elektroměr točil poloviční rychlostí ( kotouč ) Čím je to dáno? pila na výkonu neztratila. na videu jsem točil pouze klešták.

Budu rád za info.

Jirka Š. Svejkovský:
Poloviční spotřebu měla pila ne proto, že jste zapojil ten zázrak, ale proto, že měla nižší zatížení, než je jmenovité.

váš test nevypovídá vůbec o ničem.

Fuk Tomáš:
MEC americké firmy Power Efficiency Corporation je z té sbírky udělátek prezentovaných firmou UltraGreen jediné, které dává nějaký technický smysl - je totiž technicky možné odlehčený nebo naprázdno běžící motor napájet tak, že spotřebuje o pár % méně energie na magnetizační ztráty v železe (jsou to ovšem procenta z už tak nízké spotřeby motoru běžícího naprázdno).

Ten produkt MEC ale asi nebude nějak zvlášť úspěšný, když akcie dotyčné americké firmy za posledního půl roku klesly na polovinu, a za posledního půldruhého roku dokonce na čtvrtinu. Graf z burzy ukazuje dlouhodobý trvalý pokles. To přitom nesouvisí s nějakou ekonomickou krizí v oboru - např. akcie firmy Eaton za stejné období vzrostly na dvojnásobek. Jejich vstup na český trh prostřednictví m překupníka mi tedy připomíná cosi o tonoucím a chytáním se stébla.

Vaše videa jsou úplně k ničemu - ukazují pouze rozdíl v proudovém odběru. Stejného nebo většího efektu je možné dosáhnout i kompenzačními kondenzátory, se stejným (a to malým) dopadem na skutečnou energetickou spotřebu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana