Také jste dostali nabídku ke spolupráci od ULTRA GREEN?

<< < (6/17) > >>

Lubomír Jindra:
Pravda. Na druhou stranu všichni uživatelé takových zařízení by měli vědět, že jednou z toho mohou mít docela značné problémy (smajlík oběšence není k dispozici) až jim ty "úspory" jednou někdo sečte (whist)

Pavel Gorecký:
Citace: Lukáš Rotrekl  03.05.2011, 08:31

Mně přišla včera e-mailem. Poslali krasnou brožuru asi 3MB,
stahujte
zde ...!

Naposledy jsem se s něčím podobným setkal úplně náhodou u jednoho zákazníka, když jsem seděl v zasedačce a dodělával pro něj nějaké dokumenty a přišel obchoďák s něčím podobným.... No měli jsme tehdy co dělat aby jsme oba nevyprskli smíchy... optimalizace toku elektronů, snižování napětí, .... odfiltrování škodlivých elektronů byla perla nakonec.....

Máte zkušenosti?
 přeji vážený pane,
strašně rád bych s Vámi všemi probral v diskuzi energy management UltraGreen.
Jelikož jste čech tak chápu Vaše jízlivé připomínky Vážený pane.
Nám to nevadí protože máme prokazatelné výsledky  zde v ČR, kromě světa a Evropy..
Startujeme 1.7.2011 s velmi zajímavými referencemi a reálnými čísly.
Pokud se nebudete dívat co se děje ve světě tak se budete plácat v tom malém závistivém a podvodném rybníčku tady.
Protekce a hloupí závistiví lidé.
Hodně zdaru a hlavně spěte dále protože pokud bude celá společnost taková ,  máme velou přílžežitost uspět.

(poklona)

Lukáš Rotrekl:
Važený pane Gorecký,
 těší nás (předpokládám, že nejen mne) váš zájem o diskuzi. Také mě těší, že jste si dal i práci s tím aby jste vyhledal moji emailovou adresu k napsání osobně cíleného dopisu. Jeho obsah zveřejňovat nebudu, protože byl mířen osobně.

Vzhledem k tomu, že se po tomto fóru pohybují zejména odborníci na téma jehož se týkala i  Vaše nabídka, možná bych lehce vážil slova a vynechal napadání v osobní rovině.

Na jednu stranu se oháníte startem v 7/2011, na druhou stranu máváte referencemi s velmi zajímavými čísly. To mě nějak nejde dohromady.

Možná místo něj by jste mohl naznačit v čem tkví genialita Vašeho zařízení a jak tvoří úspory. Myšleno na úrovni technické a funkční. Možná by jste si pak získal něco málo důvěry....  

Ján Pitoňák:
Citace: Milan Hudec.  07.06.2011, 11:45

Existuje možnost vyrobit zařízení, které po připojení třeba do zásuvky v bytě dokáže "oblbnout" elektroměr? :-[

Citace: Fuk Tomáš  07.06.2011, 13:28

Ano.

Citace: Milan Hudec.  07.06.2011, 15:40

Tak je možné, že vítr fouká odtud.

Citace: Lubomír Jindra  08.06.2011, 16:22

Nejsem elektronik, jen mě tak teď napadlo u jídla, co kdyby to bylo zařízení na principu kompenzace účiníku na ruby?

Takže díky převratnému "thyristorovému" ;D vstupnímu členu by to úmyslně a řízeně neodebíralo ze sítě napětí a proud ve fázi, respektive produkovalo by do sítě množství jalové energie které obyčejné činné elektroměry nezměří (to je ta úspora 20 - 30%) a na straně ke spotřebičům by zase byl nějaký střídač, trafo... Který by tomu odebranému "bordelu" vracel tvar použitelné sinusovky? Šlo by to?  ::)

Ja si na rozdiel od kolegov myslím, že také zariadenie neexistuje a som ochotný o tom aj diskutovať. Zmeniť jalovú elektrinu na činnú a naopak nie je možné.   
Viem, že sa také zariadenia predávajú a jedno som mal aj možnosť osobne preskúmať. Bol tam kondenzátor asi 100nF, jeden alebo dva odpory a ledka.

Čo sa týka SUPER ULTRA GREEN, myslím si že podstata tohto podvodu je v zneužití nevedomosti neodbornej verejnosti a z právneho hľadiska najmä v citovanej záruke:
"Pokud z jakéhokoliv důvodu řešení ULTRA oep™ nedosáhne nabízení garantované úspory, rádi bezplatně systém ULTRA oep™ odstraníme."

Zariadenie vám teda bezplatne odmontujú, ale peniaze ktoré ste zaň zaplatili vám už nikdy nevrátia. (Aspoň sa tam o tom nič nehovorí).

Fuk Tomáš:
Citace: Ján Pitoňák  19.06.2011, 15:39

Zmeniť jalovú elektrinu na činnú a naopak nie je možné.    

To možné není. Co však možné je, je využít nedokonalosti fakturačního měřiče.

Citace: Ján Pitoňák  19.06.2011, 15:39

Zariadenie vám teda bezplatne odmontujú, ale peniaze ktoré ste zaň zaplatili vám už nikdy nevrátia. (Aspoň sa tam o tom nič nehovorí).

Korejský výrobce toho zázraku (KESECO) o vracení peněz hovoří. Za zařízení, ne už za jeho montáž.
Já myslím, že to je postavené jinak: nikdo nemá ve dvou po sobě jdoucích, stejně dlouhých obdobích, stejnou spotřebu. Někomu o něco klesne, někomu o něco stoupne. Aniž by cokoli instaloval.

Těm, kterým spotřeba neklesne, vrátí peníze, zařízení odmontují a za rohem hodí do popelnice. Jeho výrobní cena bude cca 100 US$,  to se nevyplatí ani dát přelakovat krabici. Prima bezúročná půjčka, ne?

No a ti, kterým spotřeba klesne, zachrochtají blahem, napíší referenční dopis a všichni jsou happy.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana