Jaké jsou možnosti rekonstrukce instalace v panelákovém bytě?

<< < (8/9) > >>

Lukáš Malík:
Téma jak vyšité, zrovna mě dva panelákové byty čekají ::)
Jinak taky moc nejsem zastáncem plytkých krabic.. (no)

Lubomír Jindra:
Frézy s vysavačem a miniaturními předraženými pidikotoučky hodit do šrotu, v paneláku jsou k ničemu. Vzít na to pořádnou rozbrušku průměr 230 s rozběhovou elektronikou. To je potom fofr   8)

Taková robruška pak například hravě vyfrézuje šikmo do rohu mezi zeď a podlahu drážku, do které pak lze velice pohodlně vložit CYKYlo. Bez sekání. Bez čištění. Vítr z toho kotouče tu drážku totiž zároveň dokonale vyčistí. Jedna paneláková místnost kolem dokola za pár minut. Jůůůůůůůůůůůůů  (jupi)

Brýle, sluchátka, respirátor, rukavice, otevřít okna - pohodička  (beach)

Lukáš Malík:
Citace: Lubomír Jindra  20.06.2011, 20:11

Frézy s vysavačem a miniaturními předraženými pidikotoučky hodit do šrotu, v paneláku jsou k ničemu. Vzít na to pořádnou rozbrušku průměr 230 s rozběhovou elektronikou. To je potom fofr   8)

Taková robruška pak například hravě vyfrézuje šikmo do rohu mezi zeď a podlahu drážku, do které pak lze velice pohodlně vložit CYKYlo. Bez sekání. Bez čištění. Vítr z toho kotouče tu drážku totiž zároveň dokonale vyčistí. Jedna paneláková místnost kolem dokola za pár minut. Jůůůůůůůůůůůůů  (jupi)

Brýle, sluchátka, respirátor, rukavice, otevřít okna - pohodička  (beach)

Tak to mě ještě nenapadlo, tohle řešení... Máte ode mě palec  (jednicka)

Marian9:
Citace: Lubomír Jindra  20.06.2011, 20:11

Vzít na to pořádnou rozbrušku průměr 230 s rozběhovou elektronikou. To je potom fofr. 

Ano, ale da sa ti iba v prazdnom byte. Raz som rezal rozbrusovackou (nie kvoli elektrine) v prazdnej zavretej izbe, ten prach bol v celom byte na vsetkom.

Radek Červený:
Luboši, zas takový byznys ty instalačky nejsou, abych si prachem ničil zdraví u této metody. Bez odsávání to prostě není ono  (no)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana