Jak vyřešit připojení domku na nářadí z elektroměrového rozvaděče?

<< < (3/4) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Nechte si připojení domku zpracovat v projektové dokumentaci pro RD, kterou musíte mít tak jako tak.

Trava1:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  18.04.2011, 13:48

Nechte si připojení domku zpracovat v projektové dokumentaci pro RD, kterou musíte mít tak jako tak.

Projekt na RD samozřejmě budu mít, ale nejdříve tak za dva roky. Nyní chci pozemek využívat jako zahradu, takže elektrika se mi na pozemku hodí, minimálně na čerpadlo ve studni.
Ale připojení RD asi zatím řešit nebudu. Až se bude projektovat RD, tak se do projektu zahrne i stávající připojení zahradního domku a buď se ponechá nebo se zahr. domek připojí nově z RD a původní připojení se zruší. 30m kabelu není zase taková investice.

Radek Červený:
Pokud bude zemnič základový, zalitý v betonu, provedený tak, jak má být s ohledem na jeho možnou korozi, s pár vychytávkama, tak "antikoro" není potřeba, pásek FeZn přežije i nás.

Pokud by se dával do hlíny kolem domu, asi bych šel do toho "antikora".

Adam Počkal:
No já nevím, je orpavdu nutné přivádět do domku na nářadí elektřinu? Už pár let mám na zahradě tento
zahradní domek a elektriku v něm nepotřebuji. Když si potřebuju posvítit, stačí čelovka, abych všechno našel. Jak je ten váš proboha velký?

Pali_SVK:
Napriklad na to cerpadlo v studni???Tam mu asi celovka na baterky prdlajs pomoze...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana