Je požadavek připojení bojleru přes zásuvku/vypínač doporučením nějaké ČSN?

<< < (3/6) > >>

Jiří Schwarz:
Připojení pevným pohyblivým vodičem je něco, co tak úplně nechápu a vyvolává to ve mě jisté pochybnosti o odborné úrovni návodu...

Štefan Beláň:
Citace: Jiří Schwarz  11.12.2010, 21:02

Připojení pevným pohyblivým vodičem je něco, co tak úplně nechápu a vyvolává to ve mě jisté pochybnosti o odborné úrovni návodu...

Já tomu rozumím takto. :)
Pevný = pevně připojeným pohyblivým (poddajným) kabelem k pevné instalaci, který se napojí pevným vypínačem (sporáková kombinace) a nebo také,  dle platných ČSN, zásuvkovým spojením.
Pamatuji si, že jeden čas bylo různými RT vyžadováno pouze pevné připojení a ne zásuvkou. ::)  (doh)

Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz  11.12.2010, 21:02

No on je ten návod celkově nesplnitelný, v pevném pohyblivém vedení by měl být vypínač (asi šnůrový),  který bude vypínat všechny póly sítě - takže je to výrobek na DC soustavu, což zase nekoresponduje s uvedeným typem napájecí sítě.

Fuk Tomáš:
Citace: Štefan Beláň  11.12.2010, 21:09

Pamatuji si, že jeden čas bylo různými RT vyžadováno pouze pevné připojení a ne zásuvkou...

Požaduje PRE pro přiznání dvoutarifu.

František Šohajda:
Citace: Fuk Tomáš  11.12.2010, 21:50

Požaduje PRE pro přiznání dvoutarifu.

PRE ani žádnému dodavateli nic mu není do toho  jak má každý zapojený boiler....
Ten má na starosti jen správné zapojení elektroměru s dvoutarifem... ..např E ON už ani nechce revizi na elměrový rozvaděč, jen podpis toho kdo to montoval- a nemusí být ani OSVČ nebo něco jiného....
Stačí "Lojza" co má 5Oku....! (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana