Je takto zapojený bytový rozvaděč správně proveden?

<< < (23/30) > >>

Jan Alin:
Citace: Jan Hájek  09.04.2010, 15:35

Mne třeba baví povídat o ochraně před bleskem

To není zas až tak přesné, ono vás to také i tak trochu živí  :D.

Přirovnání sice trochu kulhá ale jinak souhlasím. Pokud člověk potřebuje radu při problému není proč neporadit a každý asi rád pomůže. Pokud někdo chce radu jak něco zbastlit sám aby ušetřil za odborníka a přitom se jedná o zařízení které může být životu nebezpečné a ještě k tomu mnohdy slouží pro výdělek pak je opravdu dilema jestli radit nebo poslat za odborníkem. Každý by měl mít možnost se zeptat ale musí si být vědom že na odpověď nemá automaticky nárok.

Lubomír Jindra:
Citace: Jan Hájek  09.04.2010, 15:35

V současné době si hodně přispěvatelů /a teď myslím těch, kteří odpovídají správně/ začala uvědomovat jaká je skutečná cena odpovědi. Něco jiného je odpovídat pro radost na zajímavý dotaz, kdy sama odpověď odpovídajícímu rozšíří obzor, ale nic nepřinese za někoho dělat práci.

(jednicka)
Taková diskuse na internetu, kde lze zdarma zjistit důležité informace je krásná věc. Asi stejně krásná jako prostřený švédský stůl s jídlem a pitím zdarma pro každého.  (jupi) Ovšem nelze očekávat že na takovém stole bude neustále Šató ze Šardoné a pečený kanec (no). O to hůř, když pak přijde třeba jouda_50 a začne vykřikovat jaká to je stím jídlem zdarma mizérie  :'(

Citace: Lukáš Malík  09.04.2010, 15:40

Odkud že to jste?? Chci vidět šikovného zedníka, který umí makat a za 60,-/hod  :D :D

Právě jsem se vrátil ze stavby, kde se v koupelně pohybovalo individum hospodou páchnoucí, cigarety kouřící, snažící se klást obkladačky. Ano, to vypadalo lacině na 60,- za hoďku. Bohužel se z koupelny ozvala rána, to když upadlá obkladačka vytvořila druhý odtokový otvor do nové obložené sprchové vaničky.  ;D

Jouda_50:
Nestěžuji si na nedostatek informací, těch je tu spousta a to i na jiných fórech o elektrotechnic e. Stejně tak lze stáhnout i dost ebooks.
Jen se musím pousmát když tu tak čtu jak že je vzácná informace na elektrika.cz  8) proč sem tedy přispíváte, když je to zadára a to se vám příčí, dávat někomu rady zdarma

BTW: napsal jsem tu tuším 3 příspěvky a ani v jednom jsem o radu nežádal  (dance)

Jan Alin:
Citace: Jouda_50  09.04.2010, 19:59

proč sem tedy přispíváte, když je to zadára

To máš tak, prostě to některým přijde jako dobrý nápad  ;).
No a jinak je to tady docela hezká místnost na pokec o problémech a dá se tady pokecat aniž bych musel jet na druhý konec republiky. Škoda že jde jen obrázkové  (drinks),  někdy by to za radu nebo probrání problému stálo za to.

Lubomír Jindra:
Citace: Jouda_50  09.04.2010, 19:59

Jen se musím pousmát když tu tak čtu jak že je vzácná informace na elektrika.cz  8) proč sem tedy přispíváte, když je to zadára a to se vám příčí, dávat někomu rady zdarma

Když miminko poprvé vidí svět a zrovna ho nic netlačí tak se směje i na koště v koutě = člověk se učí celý život.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana