Četli jste již ČSN 33 1600 ed. 2?
Lubomír Jindra:
Citace: fcstan1 16.12.2009, 17:17
A ono jde něco udělat a nemít za to odpovědnost?
Co myslíte? Sledujete někdy vládu nebo parlement ČR? Státní rozpočet? Sociální systém? Zdravotnictví? Veřejné finance?
František Šohajda:
TO:fcstan1
Citace
Ono totiž převážně na revize spotřebičů by uplně stačila praxe a základní zkouška padesátky třeba 7ka , 8ka.
Pokud jste zaměstnancem tak co píšete stále platí !Dokonce stačí i 6-ka...Pokud budete dělat revize někomu za úplatu, tak tam musíte mít revizáka E4....
Nevím, kde jste na to došel, že nemůžete s 50-kou dělat revize spotřebičů jako zaměstnanec??
Citace
Podle toho jak to tady dlouhý čas pozoruji, chodí a přispívají sem vážení lidé a odborníci. Můžete mi vysvětlit, jak je toto možné? Jak to, že je svět kolem nás takový s jakým se denně setkávám? Chodím na špatná (dobrá Smích ) místa? Žiji v jiném světě? Nebo je to v pořádku a jsem divný já?
Tomáš Nováček:
Omlouvám se, zda jsem to špatně vyjádřil.
Já jsem se snažil vyjádřit, že mnoho "odborníků" zanechává za sebou výsledek svého počínání neodpovídající základním pravidlům které jsou právě obsaženy právě v základech jako je 50ka např. §7 natož jejich kvalifikaci.
A mohu se zeptat na smysl E4?
František Šohajda:
Citace
A mohu se zeptat na smysl E4?
Aby jste mohl dělat revize dodavatelsky.. .../mimo jiných dokladů/..
Jan Alin:
Citace: František Šohajda 18.12.2009, 12:41
Pokud jste zaměstnancem tak co píšete stále platí !Dokonce stačí i 6-ka...Pokud budete dělat revize někomu za úplatu, tak tam musíte mít revizáka E4....
Nevím, kde jste na to došel, že nemůžete s 50-kou dělat revize spotřebičů jako zaměstnanec??
Mohl byste doložit nějakým předpisem že elektrikář s §6 může dělat jako zaměstnanec revize a E4 platí jen pro činnost dodavatelsky? Vaše tvrzení je totiž naprosto v rozporu s tím co jsem slyšel na posledním školení :(.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana